Ha a második csíkom (T csík) annyira halvány, hogy nem
tudom eldönteni, hogy halványrózsaszín-e vagy szürke,
akkor abból lehet vajon még pozitív teszt, ha néhány
nap múlva ismételek? Tapasztaltatok már hasonlót?
nem tudom milyen tesztet vettél, hogy milyen szinünek kell lenni, de ha ott van,m akkor ott van:) sztem 2 nap mulva tesztelj megint, addigra több hcg lkesz benned és erösebb lesz a csik. miota késik? 32
2009. ápr. 25. 17:04
2/10 A kérdező kommentje:
Holnap kellene megjönnie. Ez egy 10-es érzékenységű teszt, netről rendeltem.
2-3 nap múlva ismételek, nagyon jó lenne...
Muszáj mihamarabb tudnom az eredményt, mert ha baba van, rohannom kell a dokihoz gyógyszerért, egy korábbi vetélés miatt...
Köszi a választ!
Hát ez így elég bizonytalan. Pár nap múlva tesztelj újra! Akkor már biztos kimutatja rendesen ha baba van.
2009. ápr. 25. 17:20
4/10 A kérdező kommentje:
A sötét konyhából kivittem a tesztet az udvarra, és nagyon halvány rózsaszín a csík, de nem kell hunyorgatni, hogy lássam!! :))
A páromnak még nem merem elmondani, majd csak ha a konyhában is látszik. :)
Drukkoljatok!
a HCG szintje másfél naponta duplázódik megHa most halovány,akkor nemsokára sötétedni fog :):):):)
Nekem a nemvárt napján alig volt csík,másik nap délután pedig vörös lett
2009. ápr. 25. 23:30
Én is ugyanígy jártam, 28-ra nem várom, 23-án nagyon halványat teszteltem. Viszont azóta nem mertem tesztelni, csak 28-án reggel fogok. Te teszteltél már újra? Írd meg mindenképp! + at
2009. ápr. 26. 17:25
7/10 A kérdező kommentje:
Még nem teszteltem azóta, biztosra akarok menni. :)
De nem jött meg, és "mindjártmegjönérzésem" van.
4. válaszoló, te teszteltél már azóta?
Teszteltem 27-én délután, nem látszott semmi. Lehet már odaképzeltem a 2. csíkot. Aztán úgy gondoltam, h 30-ig várok, mert már 28-29-én barnázni kezdtem, meg majd leszakadt a derekam. Ma reggelre megjött. Most nem is bánom, hogy Így alakult, mert begyűjtöttem 2 hete egy gombás fertőzést, csak addíg nem mertem nekiállni a kezelésnek míg biztosra nem tudtam, hogy nem vagyok terhes. Nem akartam utólag hibáztatni magam, hogy miért nelm vártam... Most a május azzal fog telni, hogy kikezeljem magam, talán jún-ban már próbálkozhatunk. A doktornő mondta, hogy minden reggel ébrendéskor mérjem a hőmet, aztán elmagyarázza a hőgörbét, hogy kell értelmezni, meg vizsgálatokat is csináltat, ha szükséges. Nagyon rendes volt. Most először mentem nőhöz, de sokkal +-abb élmény volt, mint a férfi dokik. Tényleg éreztem, hogy tőle segítséget kaphatok. Veled mi újság azóta? Egyébként lehet azért gondoltam, h ott a csík, mert semmiképp nem mertem a kezelést megcsinálni, míg nem tudom biztosra, hogy terhes vagyok-e. Aztán így legalább nyugodt szívvel szedhetem be a bogyókat, meg a hüvelykúpot. Remélem neked baba van. Én is örültem volna neki, de annyira paráztam már így is hogy baja lesz ettől a gombás fertőzéstől. Minden jót! Irj ám! :)
2009. ápr. 30. 08:43
ja az előbbi beszámolómhoz nem írtam, a 4 válaszoló voltam ismét
2009. ápr. 30. 08:47
10/10 A kérdező kommentje:
Szia!
Sajnálom, hogy ez a hónap most nem sikerült, de fel a fejjel, tényleg inkább kúráld ki magad először!
Én teszteltem tegnap reggel, persze ugyanolyan szellemcsík volt, talán én is csak odaképzelem, nem tudom...
De még nem jött meg! A megjönérzés maradt, és hányingerem is van 2 napja, főleg esténként!
Jövő szerdán tesztelek csak legközelebb, ha addig nem jön meg, és ha addig bírom persze. :)
Majd jelentkezek, hogy végülis mi lett!
Mindenesetre csak a szépen látható 2. csíknak fogok hinni ezentúl. :)
Kapcsolódó kérdések: