Terhes lehetek?
A ciklusaim ingadozóak, általában 30-32 naposak.
A múlt hónapban 34 napra jött, azaz 33 napos volt a ciklusom (eddig a 33 tartott a legtovább), azonban ebben a hónapban már a 35-dik napnál tartok, menstruáció mégsincs sehol. Ebben a hónapban 4,9,11,17,23-án voltam együtt a barátommal, azonban 2x kb. 5 másodpercig, azaz egy-két nyomásig gumi nélkül történt az aktus. (Tudom,felelőtlenség)
Máskor mindig gumival védekeztünk, és abban a két esetben is fel húzta utána. Már nagyon aggódtam, így ma vásároltam egy tesztet, és negatív lett (délután teszteltem)
Folyamatosan úgy érzem már 3 napja,hogy meg fog jönni, de még mindig késik. A hasam puffadt, mellbimbóm pedig duzzadt, néha enyhe menstruációs görcshöz hasonló érzés van a hasamban, és fehér, krémes folyásom van, ami több a kelleténél (menstruáció előtt pár nappal mindig ez történik )
Ugye a teszt negatív, a 35-dik napon teszteltem,ilyenkor ha jól tudom már eléggé lehet bízni benne, mégsem jött meg a menstruációm és nagyon aggódom. Sajnos lehetőségem orvoshoz menni jelen pillanatban nagyon csekély, így a ti segítségeteket kérem.
Ha már meg kellett volna hogy jöjjön, de negatív a teszt, akkor nem vagy terhes.
A késés több dolog miatt is kimaradhat, nem csak ha terhes az ember.
Akkor nagyjából 12-e körül lehetett ovulációd,ha a 9-és aktusból baba lenne,akkor már kimutatta volna a teszt.
Szerintem más miatt késik,de ha belegondolunk,még csak 2-3 napja késik.Szerintem premenstruációs tüneteid vannak.
Szerintem tesztelj egyet,most már tutira ki kell,hogy mutassa,ha terhes is vagy.
Lehet,hogy a folyás bakteriális jellegű,esetleg gomba,de annak meg erősebb szaga lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!