Lehetek terhes? Október végi utolsó mensi.
Tok feleslegesn tesztelsz.50 % az eselye,hogy terhes vagy.
De egy honap probalkozas után zokogni is felesleges.
A vérből való teszt eszembe se jutott. Igazatok van, 29-én újra megpróbálom a tesztet. Nem zokogtunk, kicsit kicsit elérzékenyültünk, mert nagyon szeretnénk.
Egy hónapja iszom a cickafark teát, eszem a magzatvédőt, az E vitamint, iszom kalcium, és magnézium pezsgőtablettát. Ja, én 4 éves álmom a tesó. A férjemtől elváltam, akitől lehetett volna. ( kislányom 7 éves múlt) Vőlegényem az új kapcsolatom, neki még nem volt gyereke, és minden vágyunk a baba. Ezért könnyeztünk.
A magnéziumot a terhesség betöltött 12-ik hetétől szabad inni, és nem mindegy melyiket!
Inkább fólsav tabikat igyál, naponta 5 mg-ot (vagy 2x5 mg-ot). A terhes vitaminok úgysem tartalmaznak eleget.
Így néz ki a hasam felülnézetből, amikor fürdés után lenéztem rá. ( nem látom a ..)
És még a vérzésem sem maradt ki. Nem nyomom ki, és nem húzom be, alapból ilyen. Nyilván a puffadástól van. Egyébként 55 kilós vékony nő vagyok. Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!