Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tapasztaltatok már ilyet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tapasztaltatok már ilyet férfitől?

Figyelt kérdés
30 feletti nő és férfi, ismerkednek, randi randit követ, aztán egymasnal alvasok, stb. És az ilyen alkalmakkor a férfi "felejti" ott a cuccait a nőnél. Azt hittem, ilyet a nők szoktak csinálni... :)
2018. márc. 5. 21:41
 1/4 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem ez nem tipikusan a nőkre jellemző, nem baj, ha a férfi is tud nyúlni egy fogkeféhez, pólóhoz, ha a nőnél alszik. Tapasztaltam már igen, és örültem, hogy hagy itt cuccot, ami az övé.
2018. márc. 5. 21:51
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
csak a férj meg ne találja
2018. márc. 5. 21:56
 3/4 anonim ***** válasza:
71%
Ha csak pár holmi marad véletlenül, oké, de ha alattomosan odacuccol nekem, akkor szólok.
2018. márc. 5. 21:57
 4/4 anonim ***** válasza:
33%
Én mondtam a csajomnak hogy csak annyi holmit tarthat nálam ami egy reklámszatyorban elfér. Ő is próbálkozott odaköltözéssel. Ha nem beszéltük meg hogy összekötözünk akkor ne sumákoljon ilyennel.
2018. márc. 5. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!