Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek! Nálatok mi a legkiseb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Nálatok mi a legkisebb bűn egy férfitől, amikor rákülditek a barátotokat?

Figyelt kérdés

2017. aug. 1. 16:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy más körökben mozgunk, mert velem még sose fordult elő ilyen.
2017. aug. 1. 16:35
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki még az után is mászik rám, hogy megmondtam neki, hogy ne.

("ráküldöm" = határozottan elbeszélget az illetővel... soha nem bánt senkit, de "valamiért" egyből komolyan veszik a dolgot, ha ő mondja, nem egy 50 kilós csaj.)

2017. aug. 1. 16:48
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Sztem a megfogalmazás erős, de nálam amiért, ha közelben van, odahívnám, az ez a "legenyhébb": többszöri, eleinte udvarias, majd határozott visszautasításra és elküldésre sem hagyja abba a zaklatásomat egy srác és követ. Még akkor is, ha esetleg a srác nem akar rosszat, csak nehezen viseli a visszautasítást, és próbálkozik. Mert ha már követ, akkor félek, hogy mi lesz, ha hozzám is ér és megpróbál az erőfölényével visszaélni.
2017. aug. 1. 16:52
 4/13 anonim ***** válasza:
0%

Eddigi legkisebb indok amiről hallottam:

"Mer' létezik azé'!"

2017. aug. 1. 16:54
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Miért szeretnéd megtudni meddig zaklathatsz valakit anélkül, hogy bajod lenne belőle?

Te sem érted meg mikor azt mondják, hogy nem, igaz?

2017. aug. 1. 17:25
 6/13 anonim ***** válasza:
Engem az egyik exem hívogatott állandóan, egyszer a párom akarta felvenni a telefont, de nem engedtem neki, az ilyen ügyeket férfiakat megszégyenítő hatékonysággal szoktam megoldani.
2017. aug. 1. 18:07
 7/13 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Nem voltam még ilyen helyzetben, de a folyamatos zaklatást biztos nem köszönném meg :D
2017. aug. 2. 09:56
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Amikor olyan sötét valaki , hogy nem érti a " Nem !" jelentését. Úgy gondolom véled is ilyen gondok lehetnek , ha ez kérdés.
2017. szept. 15. 11:38
 9/13 anonim ***** válasza:
Érdekes, majdnem 40 éves vagyok, de ilyesmi sosem jutott eszembe.
2017. szept. 15. 11:38
 10/13 anonim ***** válasza:
36%

Úgy gondolom csak az önmagáért kiállni nem tudó, gyenge akaratú mimóza virágok azok, akik ugrasztják a pasijukat, ha valami bajuk van.

Velem még soha nem volt olyan, hogyha valakinek egyértelműen azt mondtam, hogy nem, akkor zaklatott. De ha lenne, azt is minden probléma nélkül megoldanám. De az esetek döntő többségében az történik, hogy a lány nem mond igazán nemet, csak félig meddig, mert élvezi az udvarlást, aztán amikor rájön, hogy a fiúcska félreérti, ráereszti kutya módra a pasiját, és büszke magára, hogy ő érte még a szájkarate is zajlik ám.

Ez szerintem mélységesen szánalmas és a saját szememmel szoktam látni, nem a kisujjamból szopom. Egy EGYÉRTELMŰ elutasítást a legtöbb férfi teljesen jól felfog és nincs szükség kakaskodásra.

2017. szept. 15. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!