Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Nálatok mi a legkisebb bűn egy férfitől, amikor rákülditek a barátotokat?
Ha valaki még az után is mászik rám, hogy megmondtam neki, hogy ne.
("ráküldöm" = határozottan elbeszélget az illetővel... soha nem bánt senkit, de "valamiért" egyből komolyan veszik a dolgot, ha ő mondja, nem egy 50 kilós csaj.)
Eddigi legkisebb indok amiről hallottam:
"Mer' létezik azé'!"
Miért szeretnéd megtudni meddig zaklathatsz valakit anélkül, hogy bajod lenne belőle?
Te sem érted meg mikor azt mondják, hogy nem, igaz?
Úgy gondolom csak az önmagáért kiállni nem tudó, gyenge akaratú mimóza virágok azok, akik ugrasztják a pasijukat, ha valami bajuk van.
Velem még soha nem volt olyan, hogyha valakinek egyértelműen azt mondtam, hogy nem, akkor zaklatott. De ha lenne, azt is minden probléma nélkül megoldanám. De az esetek döntő többségében az történik, hogy a lány nem mond igazán nemet, csak félig meddig, mert élvezi az udvarlást, aztán amikor rájön, hogy a fiúcska félreérti, ráereszti kutya módra a pasiját, és büszke magára, hogy ő érte még a szájkarate is zajlik ám.
Ez szerintem mélységesen szánalmas és a saját szememmel szoktam látni, nem a kisujjamból szopom. Egy EGYÉRTELMŰ elutasítást a legtöbb férfi teljesen jól felfog és nincs szükség kakaskodásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!