Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek! Nálatok mi a legkiseb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Nálatok mi a legkisebb bűn egy férfitől, amikor rákülditek a barátotokat?

Figyelt kérdés

2017. aug. 1. 16:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
10. Az intelligens férfiak igen. De rengeteg nem intelligens van (mondok egy példát: autóból cuppogott rám egy cigány, kb. 1 fél mp-re odasandítottam, csak hogy lássam, ki ennyire tahó, aztán visszafordultam, és mente,m tovább, erre nekem dobott egy fél aludoznyi energiaitalt... az ilyen az BIZTOS megérti és elfogadja a visszautasítást is). Én már válaszoltam itt, én írtam azt, hogyha többszöri lekoptatás után sem hagyja abba... szerencsére ilyen még nem történt velem, de elég közel jártam már hozzá. Szerencsém volt, hogy az 5.-re meg arra, hogy gyorsan elmentem másik irányba, már nem folytatta, de addig igen, pedig elmondtam 1-2.-ra, hogy van párom, nem szeretném, fejezze be...
2017. szept. 15. 13:31
 12/13 anonim ***** válasza:

Intelligens férfi felfogja. Nekem már volt, hogy egy nálam 20 kilóval nehezebb pasi elkezdte erőszakosan, leszedni rólam a ruhát, volt már, hogy megállt mellettem a kocsi, leszólított az ember, közben a farkát verte, és követett egy darabon, volt hogy részegen hívogatott az illető, volt hogy közölte hogy a munkahelyem előtt fog várni, volt hogy taperolt, aztán mikor kapott egy pofont akkor lefogta a kezem és folytatta, stb..... KVÁRA NEM ÉLVEZTEM EGYIKET SE.

Soha nem "kakaskodik" a párom, mégis valahogy rá egyből hallgatnak és elkotródnak a búsba az ilyen gyökerek. Nekem nincs mérhető fizikai erőm, lényegében a jóindulatukon múlik, ha nem bántanak.

2017. szept. 15. 13:53
 13/13 anonim ***** válasza:
Pasi vagyok de....általàban prezentàlni szoktuk , hogy mi milyen boldogak vagyunk, bemutat neki...Àltalàban morcoskodnom se kell a pasikkal. Nálunk bizalom ès nyitottság volt mindìg tudtam ha fbon smsben vagy telefonon valaki hìvogatta az exem.
2017. okt. 31. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!