Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/Hölgyek! Számotokra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Hölgyek! Számotokra milyen a rokonszenves viselkedés egy férfitől az első randin?

Figyelt kérdés
2018. febr. 3. 10:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Udvariasság, ami sajnos kezd kimenni a divatból :)

Beszéljen magáról, de ne túl sokat. Kérdezzen is, de csak mértékkel!

De ez attól is függ, hogy mennyire ismered a jelöltet, milyen a kapcsolatotok, stb :)

2018. febr. 3. 11:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyen erőltetett, ne azt érezzem, hogy annyira meg akar felelni. Díjazom a figyelmet, de ne vigye túlzásba. A begyakorolt szövegeket hagyja otthon, mert ezzel csak ellenkező hatást éri el. Laza hangulat megnyerő. Sokkal jobban érzem magam ha úgy élem meg a helyzetet mintha egy jóbaráti beszélgetést folytatnék.
2018. febr. 3. 11:06
 3/7 anonim ***** válasza:
4%
Pont a nőket kérdezed, akik randin totál úgy viselkednek, mint egy HR-es? Pfff. Kiváló táptalaj arra, hogy a nők a legapróbb mikrohibák miatt is leléceljenek. Rossz oldalra teszed a villát, csíkos helyett egyszínű inget vettél fel, vagy fél centivel arrébb helyezkedik el egy apró anyajegy az arcodon az elvárttól, és azzal a lendülettel le is húzhatod a rolót. Egyébként már maga a randevú is borzasztóan erőltetett. A nők részéről amolyan "hol kössek bele a férfiba, s melyik paramétere miatt pattintsam le, csakhogy később kamuzhassak a barátnőimnek, hogy én mindent megtettem" alkalom.
2018. febr. 3. 11:20
 4/7 anonim ***** válasza:
91%
jézus hármas... szedd már össze magad. valahogy lazulj már ki kicsit. menj el úszni, szaunába, vagy egy koncertre vagy valami.
2018. febr. 3. 11:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

#3 férfiként teljesen az ellenkezőjét tapasztaltam eddig.

Azt hogy rám kiváncsi és nem egy erőltetett szerepre. Ha könnyed, kellemes hangulatú a randi, akkor nagyon toleránsak a kisebb bakikkal.

Előfordult már, hogy a nőre figyeltél és nem magadra??

Például vele foglalkozol a randin és nem az ingeddel, villáddal és anyajegyeddel...

2018. febr. 3. 11:57
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ezekre a randikra nem lehet felkészülni, vagy szimpatiksak vagytok egymásnak, vagy nem. És igen, néha teljesen banálisnak tűnő indokok is lehetnek, amiért nem jön össze.

Nekem is volt olyan, hogy egyszerűen azért nem akartam találkozni valakivel, mert nem tetszettek a mozdulatai, a hanghordozása. Ezek olyan metakommunikációs dolgok, amiket nem lehet befolyásolni, mégis sokat elárulnak valakiről.

2018. febr. 3. 12:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Figyelmes, érdeklődő, tapintatos, nem siettet.
2018. febr. 3. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!