Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Hölgyek! Számotokra milyen a rokonszenves viselkedés egy férfitől az első randin?
Udvariasság, ami sajnos kezd kimenni a divatból :)
Beszéljen magáról, de ne túl sokat. Kérdezzen is, de csak mértékkel!
De ez attól is függ, hogy mennyire ismered a jelöltet, milyen a kapcsolatotok, stb :)
#3 férfiként teljesen az ellenkezőjét tapasztaltam eddig.
Azt hogy rám kiváncsi és nem egy erőltetett szerepre. Ha könnyed, kellemes hangulatú a randi, akkor nagyon toleránsak a kisebb bakikkal.
Előfordult már, hogy a nőre figyeltél és nem magadra??
Például vele foglalkozol a randin és nem az ingeddel, villáddal és anyajegyeddel...
Szerintem ezekre a randikra nem lehet felkészülni, vagy szimpatiksak vagytok egymásnak, vagy nem. És igen, néha teljesen banálisnak tűnő indokok is lehetnek, amiért nem jön össze.
Nekem is volt olyan, hogy egyszerűen azért nem akartam találkozni valakivel, mert nem tetszettek a mozdulatai, a hanghordozása. Ezek olyan metakommunikációs dolgok, amiket nem lehet befolyásolni, mégis sokat elárulnak valakiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!