Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelentkezett az első együttlét után, viszont teljesen máshogy viselkedik! Valaki volt már ilyen szituban?
Kicsit gyermeteg lesz a kérdésem, nyilván ti sem tudjátok megmondani mi lehet az oka, csak kíváncsi vagyok volt e más is ilyen helyzetben. Lefeküdtem egy sráccal, aki már hónapok óta fűzött. Nagyszájú, laza, nagydumás,sokat röhögünk, mert én is pont ilyen vagyok.Ha neten beszélgettünk, órákig ment a hülyéskedés. Viszont mióta meg volt az első alkalom, már nem viselkedik így. Jelentkezett azóta, érdeklődött voltam e valahol hétvégén, válaszoltam, erre csak semleges szavakat nyög vissza meg smiley-kat. Minek ír rám, ha nem válaszol normálisan?! Azt hittem szimplán sza.r napja volt, ezért nem is törődtem vele.Tegnap viszont én írtam rá, és ugyan ez volt a szitu, egyszavas válaszok.Teljesen egyértelmű lenne a szitu, hogy nyilván csak arra kellettem neki, és már nem érdeklem, de akkor minek írt rám?!?!
Azok válaszát várom akik már voltak ilyen helyzetben.
Megkaptad a tanulóleckét! Okulj belőle!
Szerintem fuss még utána! Egy-két patronra még jó leszel neki!
Lehet,hogy csak azért írt, hogy annyira mégse éreztesse veled,hogy csak arra kellettél..
Viszont annyira már nem kell megerőltetnie magàt, hogy jópofizzon,hiszen a célját már elérte.
Csak erre tudok tippelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!