Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első "randin" mi az ami megfog egy lányban, és mi az ami taszító viselkedés?
Figyelt kérdés
Igazából nem komoly randi, csak találkozunk, de kicsit izgulok. Én 17(L), ő pedig 22(F)2013. aug. 1. 14:54
1/11 anonim válasza:
Megfog: áttetsző tanga, 1-2 célzás, hogy feljönne hozzám egy kávéra. Taszít: uncsi szövegelés magáról, és az élet dolgairól.
2/11 A kérdező kommentje:
Nem adnám oda neki magam, ezt ő is nagyon jól tudja. Nem vagyok r*banc
2013. aug. 1. 15:01
3/11 anonim válasza:
22 éves pasikkal találkozgatsz csak úgy, hogy húzd, de szarsz rá. Szép.
4/11 anonim válasza:
Ha bejön akkor miért nem adnád oda magad? Egyszer muszáj lesz, ha összeakarsz jönni vele. Akkor nem mindegy, hogy mikor?
5/11 A kérdező kommentje:
Basszus, csak találkozunk, esélyt adunk mindketten a dolgoknak. Senki nem beszélt a szexről, az majd később, ha összejön a dolog....
2013. aug. 1. 15:05
6/11 anonim válasza:
Előbb-utóbb úgy is megdönget, ezt ő nagyon jól tudja, ezért találkozik veled. Nincs "csak úgy" egy pasinál.
7/11 anonim válasza:
Nekem imponálna, hogy ha a Lánc-hídról beleugrana a Dunába. Taszítana, hogy ha a vízbe esne nem a betonra...
8/11 anonim válasza:
Mivel csaj vagyok erre most nem tudok értelmes választ adni...
De ismét elkeserítően sok bunkó ember van itt.
9/11 anonim válasza:
Első vagyok, bravó a sok álszent rihének aki lepontozott. Ez jár egy pasi fejében hiába is olvastok szerelmes könyveket, a világ nem lesz olyan!
10/11 anonim válasza:
A magassarkú, a telefon nyomkodás, vagy általában véve a p icsáskodás taszít. A vonzásra nem emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!