Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen legyek az első randin?
Figyelt kérdés
Oke azttudom,hogy önmagamnak kell lennem az leszek de arra lennék kiváncsi hogy mi jön be jobban a pasiknak, ha mondjuk kicsit ilyen közönséges ,sokat mosolyogjak e, érdeklődjek én folyamatosan mert ő nem képes stb.. Az is érdekelne hoy a fiuk mit gondolnak az első randin lévő csókról ha nem ad a lány attoljobban érdekli meg ha megis leakarna kapni akkor hogyan utasitsam el finoman. főként fiuk válaszát várnám2013. nov. 7. 21:14
1/5 anonim válasza:
ne gondolkodj ezen! ne tervezd el előre, csak ahogy jön! ;) ennyi a titok nyitja
2/5 anonim válasza:
Ha végén akarja adni, akkor szerintem ne utasítsd el, de azért ne a csókkal kezdjétek. Meg érdeklődhetsz is persze, annál rosszabb nincs, mikor pl csak én érdeklődöm, úgy néz ki, mintha nem is érdekelném, aztán később kiderül, hogy csak enm akart könnyen kaphatónak tünni. Na ez nagy hülyeség..
3/5 A kérdező kommentje:
érdeklődni fogok de már unom hogy folyamatosan én töröm magam hogy ne legyen kinos csend. Az ujam köré szeretném csavarni
2013. nov. 7. 21:18
4/5 anonim válasza:
Mondjuk az se túl jó, ha fiú nem nagyon érdeklődik. De lehet csak félénk és majd előbb-utóbb jobban megnyílik.
2. voltam
5/5 A kérdező kommentje:
es,hogy legyek titokzatos? eleg sok dolgot tud már rólam mégis miben legyek titokzatos?
2013. nov. 7. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!