Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életem első randija lesz. Milyen legyek? Nagyon helyes a srác, nekem nagyon tetszik, szóval nagyon fontos is lenne ha bejönnék neki! És randi után mi van? Milyen "beszédes" jelek vannak egyáltalán egy ilyen randin? Mondanátok pár példát?
Discoban ismerkedtünk meg, táncolgatunk aztán elkérte a számom és pénteken tali egy kávézóban.
Igazából, azért aggódom, mert nem vagyok egy bőbeszédű típus. Egyáltalán nem vagyok az, sőt kifejezetten halk vagyok. Ez gondolom tuti nem jön be...
Szóval akkor mosolyogjak sokat? Azzal meg az a gáz, hogy elég csúnyák a fogaim, és hát nem szeretek mosolyogni.
Mit csináljak?
"Szóval akkor mosolyogjak sokat? Azzal meg az a gáz, hogy elég csúnyák a fogaim, és hát nem szeretek mosolyogni."
"nem vagyok egy bőbeszédű típus"
lol
én is ugyanijen vagyok XD
Ne foggal mosolyogj :D
Amugy mosolyogj és nevess sokat és érezd jól magad, ez a dolgod :))
Sok-sok év után találkoztam egy volt osztálytársammal. Szerintem mi voltunk két legcsöndesebb gyerek. Nem volt gondunk a beszéddel, mert nyitottak voltunk a másik fel. Nem akartuk megjátszani magunkat. Persze meg is változtunk az évek alatt.
A legbeszédesebb jel, ha elhív majd egy második randira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!