Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szívesen támogatnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szívesen támogatnátok egy inceleket segítő tanfolyamot adóforintokkal?

Figyelt kérdés

Többrétű képzésre gondoltam. Lehetne divat-modul: mondjuk megtanítanák a szerencsétlen inceleket, hogy a hónaljig felhúzott farmernadrág nem szexi. Aztán kommunikációs képzés, hogy elsajátítsák a társalgás és az asszertív véleménykifejezés készségeit. Plusz pszichológusi tanácsadás, hogy rájöjjenek: a saját kisebbrendűségi érzéseik miatt gondolják azt, hogy minden nő csak a milliomos alfahímekkel áll szóba.

Lehet, sokba kerülne, de kevesebb idegesítő kérdést kellene olvasnunk gyakorin. És a csajok kevesebb farokfotót kapnának messengeren.

2020. okt. 2. 12:24
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
93%
Ugyanúgy hülyeség, mert millió fontosabb dologra kell/lehet költeni, minthogy te lefeküdj valakivel. A legtöbb férfi ingyen megcsinálja, elég elmennie valami éjszakai buliba és felszedni valakit egy estére.
2020. okt. 2. 19:30
 42/50 anonim ***** válasza:
94%
Egyébként még ha nem is akadunk fent azon, hogy ez mennyire gáz....Tényleg millió fontosabb dolog van, amire lehetne költeni ezt a pénzt, szóval nem, nem kell senki prostizását finanszírozni...
2020. okt. 2. 19:31
 43/50 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként is, mi értelme lenne a havi 1 prostinak? 1 nap múlva ugyanúgy áll a farka...xd
2020. okt. 2. 19:32
 44/50 anonim ***** válasza:
77%
"Egyébként még ha nem is akadunk fent azon, hogy ez mennyire gáz....Tényleg millió fontosabb dolog van, amire lehetne költeni ezt a pénzt, szóval nem, nem kell senki prostizását finanszírozni..." Igen, ellehetne fontosabb dolgokra is költeni a pénzt, egézségügy, oktatás,ehelyett elmegy stadionokra, meg erre-arra,amire semmi szükség nincs.
2020. okt. 2. 19:37
 45/50 anonim ***** válasza:
94%
Szedjétek össze magatokat! Nehogy már az állam fizessen, mert egy rakaz szerencsétlenség valaki! A nők miért vannak kihagyva? Miért csak a pasikkal kell foglalkozni? Ja, hogy ő talál dugópajtit? Ha neked csak az a baj, hogy nincs kivel dugnod, azt old meg magad. Röhej!
2020. okt. 2. 20:05
 46/50 anonim ***** válasza:
94%

"

"Vagyis azt kellene elerni, hogy az incelseg ne legyen "ciki","

Kb. ugyanannyi magányos nő is van, csak nem rinyálnak.

A szingliség nem ciki, az incelség az, ők a nőgyűlőlő, követelező, mindenki-hibás-rajtuk-kívűl emberek.

2020. okt. 2. 20:12
 47/50 anonim ***** válasza:
0%

"Miért csak a pasikkal kell foglalkozni? Ja, hogy ő talál dugópajtit? Ha neked csak az a baj, hogy nincs kivel dugnod, azt old meg magad. Röhej!"

Hogy oldja meg magának egy átlag alatti külsejű pasi? Hogyan? Egy átlag alatti nő ahogy te is írod, bőven talál magának "dugópajti-t", de egy férfi aki nem előnyös az hogyan találjon? Márpedig szexhez minden embernek joga lenne.

Azt mondjátok ezer más dologra is lehetne költeni a pénzt? A fejlett Nyugaton nem. Jó, olyan országban ahol még a kórházak is romokban vannak, ott igen, lenne mire költeni. De ébresztő, a fejlett Nyugaton csillognak a kórházak, az utakon egy repedés sincs, a jólét biztosított még egy munkanélkülinek is. Ott már tényleg csak az a probléma, hogy szexuálisan is igazságot kellene szolgáltatni minden embernek.

Én szerencsés vagyok, mert én átlag feletti pasi vagyok, én találok nálam 1-2 kategóriával csúnyább csajt dugásra, de mint igazi demokrata úgy gondolom, még egy csövesnek is lenne joga a szexhez!

2020. okt. 2. 20:24
 48/50 anonim ***** válasza:
33%

"Én szerencsés vagyok, mert én átlag feletti pasi vagyok, én találok nálam 1-2 kategóriával csúnyább csajt dugásra,"

Ezt a mondatot nehéz elhinnem, ugyanis egy átlag feletti pasi nagyívben tesz az ilyen dolgokra, hogy kinek van "joga" dugni meg kinek nincs, megy aztán élvezi az életet. Átlag feletti férfiként megsem fordulna ilyesmi a fejedben.

2020. okt. 2. 20:31
 49/50 anonim ***** válasza:
0%
Pont, hogy azok az emberek éreznek a másik ember iránt szolidaritást, akik bőségben élnek, de mind1. Lásd a svédeket például.
2020. okt. 2. 20:33
 50/50 anonim ***** válasza:
100%

"Márpedig szexhez minden embernek joga lenne."

Jogod van. Senki nem tiltja meg.

2020. okt. 2. 20:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!