Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ki vagyok bukva, kérlek csak segítő hangvételű, értelmes dolgot mondjatok. Hogy tudnék küzdeni érte, hogy maradjon velem? N
Az a lényeg, most készülök elveszíteni a barátomat, de ez nem ilyen egyszerű. Külföldi magyar vagyok, ahogy ő is. Kijöttem dolgozni, a cégnél ismertem meg (Németország). Elmondta mikor már elkezdtünk chaten (meg élőben is, csak úgy nem sokra volt idő) dumálni, hogy első barátnőjével nemrég ért véget (még fiatal a srác, 24 éves). Vagyis hónapokkal korábban, de hogy nagyon nagy szerelem volt, és kizárólag azért lett vége, mert haza kellett mennie Magyarországra, és belefulladtak abba, hogy távkapcsolat. A lány nem maradhatott itt egyéb okok miatt, a srác pedig nem mehetett haza, itt él a családja, itt van a munkája, itt vásárolt lakást. Szóval szétmentek, megviselte, nem az hogy depis lett de ahhoz hasonló, szomorú volt, befordult, csak jatszott meg dolgozott meg aludt, sírt alvas előtt, stb., egy ideig. Aztán mire mi találkoztunk, ebből már kilábalt, már feldolgozta. Exével nem beszélgettek, mert ugye fájdalmas lett volna mindkettejüknek. Mi egyre többet chateltünk, minden nap megkerestük egymást melóban. Azt nem mondom, hogy hivatalosan összejöttünk, de jártunk, elhívott randizni is, volt csók, szex, sokszor aludtam nála.
De most írt neki az exe... Mert ő nem tudott rólam, vagyis hívta, nem is írt. Elmondta, hogy nem akart addig zavarni, amíg nem tudta biztosra, de most úgy áll, hogy ki tud költözni németbe, vagyis vissza tud költözni hozzá, mert ugye mikor együtt voltak, be volt költözve ide a sráchoz (nagyon gyorsan összeköltöztek, már akkor is olyan okok miatt, hogy könnyebb legyen a lánynak az országban maradnia). És az ex ezt kb. készpénznek vette, hogy ennek semmi akadálya sem lehet. Mintha az elmúlt hónapokban semmi olyan nem törtenhetett volna az expasijával, ami ellehetetlenítené, hogy ott folytassák, ahol abbamaradt.
Kivert a víz, mikor elmesélte ezt a srác. Nagyon bele vagyok esve, nem akarom elveszíteni... Ha idejön az exe, köztünk mindennek vége lesz, többé nem fog rám úgy tekinteni, max barátok maradunk. Nem lesz éjszakába nyúló chat, nem fog minden áldott nap megkeresni munkában, nem lesz randi, és semmilyen intimitás, nem lesz ölelés, puszi, csók, szex, nem mehetek át hozzá...
Én még próbálok küzdeni, nem adom fel, amíg nem lesz itt az exe. Elmondtam neki, hogy nagyon szeretem, nem akarom elveszíteni, szeretném ha összejönnénk úgy igaziból.
De se kép, se hang. Be van zsongva, jön az exe vissza. Alapnak tekinti ő is, hogy folytatják, mintha mi sem történt volna. Boldogan újságolta a hírt családjának, munkahelyen a barátainak. Rám páran néznek, azt hitték együtt vagyunk, ezek szerint vége? Én meg csak szomorúan vonogatom a vállam. Erre mondják, hogy de nagyon szerelmes volt bele (régen exe is itt dolgozott, ismerték), szóval örülnek ők is, hogy visszakapja. Csak sajnálják, ami velem történik ezáltal... Hát kösz...
Írtam az exének amúgy. De teljesen kultúraltan. Azt írta vissza, tud rólam, mert a minap elmondta neki a srác, hogy kavart velem. De azért odaszúrt, hogy az ominózus telefonhívás óta (amikor elmondta neki, hogy hamarosan ki tud költözni) úgyis nyilván teljesen vége szakadt ennek a viszonynak. Sajnos valóban. Látszik, nagyon megbízik a srácban. Jól teszi, hűséges típusnak tűnik. Pláne, ha valaki ennyire szerelmes, nem hazudozik, nem lép félre.
De én őt szeretem. Rohadtul szeretem. És borzasztóan vonz szexuálisan is. Nem akarom elveszíteni. Nem adom fel.
Borzasztóan sajnálom ami történik veled, mert borzalmas az egész.
Minden küzdéssel, próbálkozással ami sikertelen lesz csak tovább bántod magad.
A csávó most annyira oda van, hogy észre se veszi, hogy bánik közbe veled.
Miért akarsz tovább küzdeni ezért? Miért nem azon vagy már most, hogy hogyan lépj ezen túl? Hát mást szeret.
Tudom nem ez a kérdés, de NE küzdj érte. Felesleges és hülyét csinálnál magadból, hogy kapálozól egy olyan után akinek ha nincs ló, jó a szamár is voltál.
Sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy, borzalmas lehet.
De az a helyzet, hogy ha fejreállsz, ez a srác akkor sem fog szeretni téged és te csak a szamár voltál a ló helyett. Ezt te is tudod a szíved mélyén. Tudom, hogy ilyenkor az ember nem tud racionális lenni, de próbáld meglátni: itt neked tényleg nincs esélyed. Mert ez a srác mást szeret. Ha nem is költözik oda a lány, tényleg tudnál azzal a tudattal lenni valakivel, hogy te csak egy pótlék vagy neki? De ráadásul odaköltözik, a srác pedog őt szereti. Itt te a harmadik kerék vagy, aki így már nem fog kelleni. Figyelj, ezt vagy belátod és elengeded, lesz pár jó sz.r hónapod, amíg túljutsz rajta, vagy hülyét csinálsz magadból, tepersz nulla eséllyel és ugyanúgy vége lesz, mert nem téged szeret, csak pluszban elpazaroltad egy csomó időd.
Ezt sem értem, minek írtál a másik lánynak. Tényleg semmi értelme nem volt. Elég egyértelmű, hogy ők együtt akarnak lenni, bármennyire is fáj. De ne akarj az őrült csaj lenni aki nem szakad le róluk, az nem túl hálás szerep.
Kitartást kívánok és remélem, hogy megérted, hogy itt nincs miért küzdened, sajnos az érzelmeid ha viszonzatlanok azt nem fogod tudni kierőszakolni.
Mindenképpen munkahelyet kellene váltani ha eddig együtt dolgoztatok, legalább nem látod minden nap.
Nem tudsz mit tenni, a szerelemhez ketten kelletek. Bármennyire fáj el kell engedned és ezt csak úgy tudod ha teljesen elkerülöd és nem látod nap mint nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!