Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az lenne a nagy kérdésem mert kétségbe vagyok esve hogy barátnőm családja és én köztem van egy kis konfliktus és értelmes segítő emberek segítségét várnam el?
Idő. Az a segítségedre lesz. Meg a konfliktuskezelés.
26/F
Pont a lényeget nem írod, hogy mit mondtál.
Ha leútszélizted vagy hasonló, akkor én még azon is csodálkozom, hogy a csaj egyáltalán szóba áll veled...
A szülei meg joggal vannak felháborodva, elvégre a gyereküket szidalmaztad, nem a kutyájukat.
Egyenlőre ne erőltesd a dolgot!
Szerintem örülj neki, hogy ezek után a csaj visszament hozzád, ne várd hogy a szülei is vakok és hül.yék legyenek a szerelemtől.
Az egy dolog, hogy valakivel összeveszel, de az átmeneti szakítás nem létezik. Ott és akkor ti tényleg szakítottatok. Te pedig kiadtad a gőzt, és mindent a fejéhez vágtál, amit a kapcsolat alatt nem mertél: ez figyelmeztető jel, hogy nem szereted, nem tiszteled, emberileg egy nullának tartod.
Az egy dolog, hogy most a csajszi kibékült veled, gondolom némi békülős szex sokat segített a dologban. De lesz még mikor összevesztek, és jobban jársz, ha akkor hallgatsz... Ami persze nem fog menni.
A csaj helyében azon törném a fejem, hogy három ember mond igazat: a gyerek, a részeg, és akinek felba.szták az agyát, tehát te valójában azt gondolod róla, amit akkor mondtál.
És azért lásd be, hogy van benne valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!