Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nagyon ki vagyok bukva,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ki vagyok bukva, kérlek csak segítő hangvételű, értelmes dolgot mondjatok. Hogy tudnék küzdeni érte, hogy maradjon velem? N

Figyelt kérdés

Az a lényeg, most készülök elveszíteni a barátomat, de ez nem ilyen egyszerű. Külföldi magyar vagyok, ahogy ő is. Kijöttem dolgozni, a cégnél ismertem meg (Németország). Elmondta mikor már elkezdtünk chaten (meg élőben is, csak úgy nem sokra volt idő) dumálni, hogy első barátnőjével nemrég ért véget (még fiatal a srác, 24 éves). Vagyis hónapokkal korábban, de hogy nagyon nagy szerelem volt, és kizárólag azért lett vége, mert haza kellett mennie Magyarországra, és belefulladtak abba, hogy távkapcsolat. A lány nem maradhatott itt egyéb okok miatt, a srác pedig nem mehetett haza, itt él a családja, itt van a munkája, itt vásárolt lakást. Szóval szétmentek, megviselte, nem az hogy depis lett de ahhoz hasonló, szomorú volt, befordult, csak jatszott meg dolgozott meg aludt, sírt alvas előtt, stb., egy ideig. Aztán mire mi találkoztunk, ebből már kilábalt, már feldolgozta. Exével nem beszélgettek, mert ugye fájdalmas lett volna mindkettejüknek. Mi egyre többet chateltünk, minden nap megkerestük egymást melóban. Azt nem mondom, hogy hivatalosan összejöttünk, de jártunk, elhívott randizni is, volt csók, szex, sokszor aludtam nála.

De most írt neki az exe... Mert ő nem tudott rólam, vagyis hívta, nem is írt. Elmondta, hogy nem akart addig zavarni, amíg nem tudta biztosra, de most úgy áll, hogy ki tud költözni németbe, vagyis vissza tud költözni hozzá, mert ugye mikor együtt voltak, be volt költözve ide a sráchoz (nagyon gyorsan összeköltöztek, már akkor is olyan okok miatt, hogy könnyebb legyen a lánynak az országban maradnia). És az ex ezt kb. készpénznek vette, hogy ennek semmi akadálya sem lehet. Mintha az elmúlt hónapokban semmi olyan nem törtenhetett volna az expasijával, ami ellehetetlenítené, hogy ott folytassák, ahol abbamaradt.

Kivert a víz, mikor elmesélte ezt a srác. Nagyon bele vagyok esve, nem akarom elveszíteni... Ha idejön az exe, köztünk mindennek vége lesz, többé nem fog rám úgy tekinteni, max barátok maradunk. Nem lesz éjszakába nyúló chat, nem fog minden áldott nap megkeresni munkában, nem lesz randi, és semmilyen intimitás, nem lesz ölelés, puszi, csók, szex, nem mehetek át hozzá...

Én még próbálok küzdeni, nem adom fel, amíg nem lesz itt az exe. Elmondtam neki, hogy nagyon szeretem, nem akarom elveszíteni, szeretném ha összejönnénk úgy igaziból.

De se kép, se hang. Be van zsongva, jön az exe vissza. Alapnak tekinti ő is, hogy folytatják, mintha mi sem történt volna. Boldogan újságolta a hírt családjának, munkahelyen a barátainak. Rám páran néznek, azt hitték együtt vagyunk, ezek szerint vége? Én meg csak szomorúan vonogatom a vállam. Erre mondják, hogy de nagyon szerelmes volt bele (régen exe is itt dolgozott, ismerték), szóval örülnek ők is, hogy visszakapja. Csak sajnálják, ami velem történik ezáltal... Hát kösz...

Írtam az exének amúgy. De teljesen kultúraltan. Azt írta vissza, tud rólam, mert a minap elmondta neki a srác, hogy kavart velem. De azért odaszúrt, hogy az ominózus telefonhívás óta (amikor elmondta neki, hogy hamarosan ki tud költözni) úgyis nyilván teljesen vége szakadt ennek a viszonynak. Sajnos valóban. Látszik, nagyon megbízik a srácban. Jól teszi, hűséges típusnak tűnik. Pláne, ha valaki ennyire szerelmes, nem hazudozik, nem lép félre.

De én őt szeretem. Rohadtul szeretem. És borzasztóan vonz szexuálisan is. Nem akarom elveszíteni. Nem adom fel.

2019. júl. 11. 16:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
96%

ezért a majomért küzdeni?????????

na ne már!!!

miért alázod meg magadat?

1. ő nem szeret téged, soha nem is szeretett

2. megdugott és lelkizett veled, mert kellett neki a szex és egy lelki kuka

3. átvert, kihasznált, szamárként kezelt

4. nagyon szeretheti a nőjét, ha mással ilyen gyorsan viszonyt kezdett.

elmondtad a nőnek, hogy ti dugtatok, meg nála aludtál, mindent?

ha vannak közös fotók rólatok, vagy olyan csetszövegek, nyomd át neki azt is, a srác lehet, h. vmi. lájtosabb verziót adott be neki.

4. szerintem ez a faszi saját magát szereti egyedül, ti csak statiszták vagytok.

a nőjére meg nem érdemes irigykedni, elég gyorsan talált más szórakozást magának a faszi... a nő jobban nyeregbe érzi magát, mint amennyire a helyzet alapján lennie kéne, majd pofára esik.

2019. júl. 11. 23:29
 12/21 Rockarc ***** válasza:
78%

Kerdezo. Tudom nem ezt akarod olvasni, de itt az ideje, hogy a hatrebb lepni. A nagy szerelem is ki tud verezni egy ilyen tobb honapos kieses utan. Sot, szinte biztos, hogy oriasi hevvel es varakozassal esnek egymasnak (errol jobb nem tudnod), de aztan gyorsan jon a kijozanodas, hogy megse rozsaszin minden. Ott fog eldolni, hogy mi lesz a kapcsolatukkal, megkuzdenek-e egymasert, vagy sem. Neked erre semmi befolyasod nem lesz, ez kizarolag kettejuk kozott jatszodik le.

Utana johet el a te idod, de kb ugyanilyen eselyekkel. Addigra mar jo esellyel kiszeretsz a sracbol, csak kosza rajongas marad benned. O pedig onnan indul, ahol legeloszor talalkoztatok, ossze lesz torve. Na ezt se lesz egyszeru lejatszani megegyszer.

En a helyedben elengednem a dolgot, legalabb addig, amig a srac es a baratnoje szet nem megy. De az utana valo reszt sem biztos, hogy bevallalnam. Addigra talan neked is kitisztul a fejed annyira, hogy ne csinalj hulyeseget.

43F

2019. júl. 11. 23:39
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Hm hát te csak egy pótlék voltál, nem véletlen nem lett kimondva hivatalosan hogy együtt vagytok. Itt nincs miért és kiért küzdened. Egy kártyát akartál kijátszani, mikor írtál a lánynak, miszerint hogy te is a képben vagy, de ez sem jött össze.
2019. júl. 11. 23:42
 14/21 anonim ***** válasza:
69%

"Azt írta vissza, tud rólam, mert a minap elmondta neki a srác, hogy kavart velem."

Ennyit jelentettél neki: Csak kavart veled, semmi több.

Bármennyire is szereti az exét, ha továbblépett volna, azt mondta volna ne haragudj de már továbbléptem és már van párom. Ő már választott és ezt el kell fogadnod.

De amúgy a nyakamat rá teszem, hogy a csaj azért ment haza mert nem akart elköteleződni, vagy volt más is a képben, esetleg kiélte magát, és nem talált jobbat most pedig visszamászik az exhez.

2019. júl. 12. 10:32
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Te tudtad, hogy az exebe nagyon szerlmes volt, nem? Azt is tudtad, hogy csak par honap telt el a szakitas ota. En ertem hogy te most nagyon szenvedsz, de megis mit vartal etol az egesztol? Teged nyilvan nem szeret, csak a szuksegleteit elegitette ki veled es nem volt teljesen egyedul. Ha tudtal mindenrol, soha nem hangzott el az hogy valos par legyetek, ha nem mondta hogy szeret, akkor ezt el kell fogadjad es felreallj mig nem alazod magad porig.
2019. júl. 12. 19:50
 16/21 anonim ***** válasza:
27%

Már meg ne haragudj, de ebben a történetben te vagy a felesleges kerék. Tudtad hogy nagyon szereti azt a lányt és nyilvánvalóan a lány is szereti őt annyira hogy megoldotta hogy együtt lehessenek. Veled csak felejteni próbált, de most már nincs szüksége ilyesmire.

Ők egymás nagy szerelmei, ne kavarj már bele ebbe. Egyébként is teljesen feleslegesen futsz olyan szekér után ami úgysem vesz fel.

Esélyed sincs megtartani, mert ő amúgy sem volt soha a tiéd.

Hagyj nekik békét, te meg ha teheted válts munkahelyet mert mindenkinek ez lenne a legjobb. Most koppantál egy nagyot, hát szedd össze magad és idővel majd megismersz mást.

2019. júl. 12. 20:23
 17/21 anonim ***** válasza:
54%

"Nem akarom elveszíteni. Nem adom fel."

Ez az kislany, soha ne add fel! Never give up! Menj csak fejjel a falbak, az lesz a jo!

De most oszinten, mit varsz tolunk?

2019. júl. 12. 22:24
 18/21 anonim ***** válasza:
28%

"Tudtad hogy nagyon szereti azt a lányt és nyilvánvalóan a lány is szereti őt annyira hogy megoldotta hogy együtt lehessenek."

16-os, el ne ájuljak ettől a nagy love storytól, amit lefestettél!!!

Igen, a hapsi annyira szerelmes, hogy lszán dugta a kérdezőt és kvázi romantikázott is vele, volt ölelésm csók, éjszakai beszélgetések stb.

Aki annyira szereti a nőjét, az nem megy bele ilyenekbe, eleve hónapokig gondolni sem bírr más nőre, nemhogy majdhogynem kapcsolatba bonyolódni vele.

Plusz a nőnek is el kéne gondolkodnia, hogy mekkora szerelem ez, ha közben is volt macája Rómeónak, amíg ő vissza nem cuccolt.

2019. júl. 12. 22:45
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Márpedig egyértelmű hogy kit választ a pasi. A kérdező miért nem fogja ezt fel? Inkább megalázkodik. Akár love story akár nem, a kérdezőt felültették de ő ezt nem fogja fel és tovább akar erőlködni pedig ebből nem jöhet ki jól. Ennél csak rosszabbul járhat ha kavar.
2019. júl. 12. 22:55
 20/21 anonim ***** válasza:

#18: Nee, véletlenül se ájulj el. Ha úgy érzed, inkább ne olvasd el még egyszer a hozzászólásom, vagy csak fekve és felpolcolt lábakkal. Na meg igyál sok folyadékot - amúgy is meleg van. Vagy igyál előtte egy kávét hogy rendeződjön a vérnyomásod. Megy lélegezz egyenletesen, véletlenül se hyperventillálj. Ha ezek ellenére mégis úgy érzed hogy az ájulás kerülget, semmiképp ne nézz lefelé és ne hagyd hogy csukódjon a szemed. Valami szúrós szagú dolog belélegzése is segíthet. És soha ne kelj fel hirtelen.

Remélem tudtam segíteni a tanácsaimmal. Mindig az egészségünk a legfontosabb ugyanis - pont ezért kéne a kérdezőnek is kiszállnia ebből a dologból mert csak veszíthet. :X:P

2019. júl. 13. 00:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!