Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő szemében mennyire vonzó a segítő szakma?
Figyelt kérdés
Pl. tűzoltók, mentősök. Egy nő valamennyire felnéz az egyenruhásokra, de az is megmozgatja őket, ha látja, hogy embereken segítenek és úgymond hétköznapi hősök?2019. márc. 25. 14:50
1/9 anonim válasza:
Nem annyira. Mikor nemrég be kellett mennem a sürgősségire, ott volt egy csomó mentős. Egy volt, aki a beteg nénivel foglalkozott, ő aranyos volt, de a többiek a nővérek, orvosok seggét pontozták, hogy hogyan kéne megdugni őket.
Akkor imádkoztam, hogy soha ne legyen olyan szitu, hogy azokra a majmokra szorulok.
2/9 anonim válasza:
Számomra egy szakmától senki se lesz vonzó.
" Egy nő valamennyire felnéz az egyenruhásokra"
Én speciel nem. A politikusok is öltönyben vannak aztán az összeset elküldeném melegebb éghajlatra.
Attól számomra nem lesz kiemelkedő valaki, mert pl. orvos, vagy tűzoltó.
3/9 anonim válasza:
Az egyenruha nem vonz, nem szeretem.
4/9 anonim válasza:
Kórház dolgozói közül nem kellene senki, mivel az életüket is ott élik így a szexuális életüket is.
A barátnőmet állandóan csalta az orvos pasija mint utóbb kiderült.
5/9 anonim válasza:
4-es igazát én is alá tudom támasztani. Anyukám kórházi laborban dolgozott, ő is sok ilyen történetet mesélt nekem.
6/9 anonim válasza:
Nekem volt tűzoltó pasim huszonévesen, igaz ez küldöldön volt. Elég strapabíró volt, és nem kicsit izmos. Ráadásul kedves, segítőkész is.
7/9 anonim válasza:
A tűzoltókért oda vagyok, a többi viszont nem érdekel.
8/9 anonim válasza:
Kinek volnzó az, hogy sosincs otthon, vagy ha igen, akkor is hulla fáradt?
9/9 anonim válasza:
Számomra önmagában nem vonzó se az egyenruha, se a segítő szakma. A lényeg az, hogy legyen hivatása vagy pedig legyenek céljai, ambíciói az előrelépésre, önfejlesztésre. Nem kell igazgatói babárokra törnie, de ne is tespedjen a langyos fosban, ha már valahol ott tölti az élete harmadát, akkor kezdjen is vele valamit. Ez önmagammal szemben is elvárás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!