Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szívesen támogatnátok egy inceleket segítő tanfolyamot adóforintokkal?
Többrétű képzésre gondoltam. Lehetne divat-modul: mondjuk megtanítanák a szerencsétlen inceleket, hogy a hónaljig felhúzott farmernadrág nem szexi. Aztán kommunikációs képzés, hogy elsajátítsák a társalgás és az asszertív véleménykifejezés készségeit. Plusz pszichológusi tanácsadás, hogy rájöjjenek: a saját kisebbrendűségi érzéseik miatt gondolják azt, hogy minden nő csak a milliomos alfahímekkel áll szóba.
Lehet, sokba kerülne, de kevesebb idegesítő kérdést kellene olvasnunk gyakorin. És a csajok kevesebb farokfotót kapnának messengeren.
Ebben a formában nem.
De amit támogatnék, mint a német Die Grüne párt, hogy havi 1-szer ingyen prostizást a tartósan egyedülálló férfiaknak. Na az szerintem ok.
A tartósan egyedülálló nőknek sem jelent nehézséget szexkalandot találni. 10-szer annyi férfi van társkeresőkön, 100-szor annyi szexpartnerkeresőkön mint nő.
Márpedig a szex minden embert megillet. Ezt hangoztatják a német zöldek is, és ezzel én is egyetértek. Az egyedülálló férfiaknak az államnak is kell támogatnia a szexhez jutást. Hogy ne csak a jóképű férfiak kiváltsága legyen a szex.
"Márpedig a szex minden embert megillet."
Milyen alapon? De komolyan kérdezem, milyen jogon "illet meg" mindenkit? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!