Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szívesen támogatnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szívesen támogatnátok egy inceleket segítő tanfolyamot adóforintokkal?

Figyelt kérdés

Többrétű képzésre gondoltam. Lehetne divat-modul: mondjuk megtanítanák a szerencsétlen inceleket, hogy a hónaljig felhúzott farmernadrág nem szexi. Aztán kommunikációs képzés, hogy elsajátítsák a társalgás és az asszertív véleménykifejezés készségeit. Plusz pszichológusi tanácsadás, hogy rájöjjenek: a saját kisebbrendűségi érzéseik miatt gondolják azt, hogy minden nő csak a milliomos alfahímekkel áll szóba.

Lehet, sokba kerülne, de kevesebb idegesítő kérdést kellene olvasnunk gyakorin. És a csajok kevesebb farokfotót kapnának messengeren.

2020. okt. 2. 12:24
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
61%

Az életben mindenért küzdeni kell, punci, pénz, minden, persze csak ha nem születtünk jóképűnek és/vagy gazdag családba,mert akkor jóformán csak élvezni kell az életet.

Ez van, minden attól függ, hogy ki hol és milyennek születik.

2020. okt. 2. 13:09
 12/50 anonim ***** válasza:
1%

Milyen alapon? Úgy hogy mindenki embernek született és még a Moslow piramis legalján is ott vannak az alap szexuális vágyak.

Tudom, ezt nőként nem értheted. De szerencsére nem vagyok egyedül, a zöldek ebbe az irányba mozognak. Így gondolják ezt más progresszív gondolkodású, nem begyepesedett konzervatív emberek is.

2020. okt. 2. 13:11
 13/50 anonim ***** válasza:
100%

És?

Alapszükséglet =/= alapjog

A boltban se adnak ingyen kenyeret csak azért, mert maslowpiramis.

A szexualitás evolúciós értelemben is alapszükséglet, az állatoknál is az egyik legfontosabb dolog - mégis sok állat él párzás nélkül. Ez nem egy "jog".

Honnan veszed a nemem amúgy? Vagy hogy konzervatív lennék? :)

2020. okt. 2. 13:16
 14/50 anonim ***** válasza:
1%

"Alapszükséglet =/= alapjog"

A fejlett országokban ingyen biztosítja az állam minden embernek az alapszükségletet. Ebből is látszik, már a gondolkodásotokból is, hogy ez itt már a balkán, ez már kelet-európai mércével is egy lesüllyedt szegény ország. Mind anyagilag, mind emberi fejlettségben és mentalitásban.

2020. okt. 2. 13:26
 15/50 anonim ***** válasza:
100%

Igen, de továbbra se adnak ingyen ételt a boltban. :)

Egyébként a Maslow-piramis "szexualitást" emleget, nem pedig szexet.

2020. okt. 2. 13:33
 16/50 anonim ***** válasza:
97%

"Lehet, sokba kerülne, de kevesebb idegesítő kérdést kellene olvasnunk gyakorin. És a csajok kevesebb farokfotót kapnának messengeren."

xDDD Micsoda szempontok :'D Rád sem bíznám a pénzemet :'D

2020. okt. 2. 13:38
 17/50 anonim ***** válasza:
3%

"Igen, de továbbra se adnak ingyen ételt a boltban. :)"

Ausztriában például 893 Euro a minimális szociális (állandó) segély. Egy szociális albérlet, fullosan bútorozottan pedig 400 Euro. Egy jó minőségű mirelit pizza pl. a Hofferben vagy a Billában az 50 Euro-cent.

De igen, a fejlett országokban amint látod, az alapszükségleteket az állam ingyen is állja. Ezért hívják jóléti társadalomnak. Tudom, ezt a balkáni agyaddal nehéz elképzelni, mert te itt ahhoz vagy hozzászokva, hogy a vajas kifliért is meg kell dolgozni. Akinek nincs munkája az dögöljön éhen, vagy csövezzen és kéregessen az utcán, fetrengjen a saját hányásában.

A fejlett országokban viszont már nem csak az ingyen lakhatásra és kajára, ruházkodásra stb, de az alapvető szexuális vágyak kielégítésére is utazik az állam, minden egyes embernek. Ezért tervezem én a jövőmet jóléti országban, mert ekkora különbségek vannak, mintha egy másik világ lenne. Ti meg maradjatok csak itt nyugodtan Orbanisztánban, Orbániában, ahol minden pénzt lenyúlnak az oligarcha haveroknak :D

2020. okt. 2. 13:39
 18/50 anonim ***** válasza:
98%

#17:

Aztán nehogy csalódott legyél, mikor nem kapsz bútorozott lakást, nem lesz alanyi jogon segély, és kicsit drágább a pizza is. Sőt, ingyen prosti se jár.

Amúgy meg megnézném azt az ingyen prostit is. Lehet, hogy te fizetnél, csak öltözzön fel. 😂

Vaaagy: mehetsz ingyen prostinak te is. Elvégre a melegeknek is vannak jogaik.

A szexhez pedig jogod van: senki se akadályozta meg, hogy kiverd magadnak. EZ a szexhez való jogod.

Az ÉN szexhez való jogomban az is benne van, hogy én döntöm el, kivel.

2020. okt. 2. 13:47
 19/50 anonim ***** válasza:
97%
17-es. Nyugodtan költözz el, attól mert más országokban szerinted támogatják a szexuális vágyaid kielégítését, még ugyanúgy egy lúzer maradsz és nem lesz nő aki szóba álljon veled. Ti incelek kaphattok bármilyen támogatást, azzal se tudnátok mit kezdeni és itt kezdődik a probléma, nem azzal, hogy támogatnak-e vagy sem. Én sem szeretek Orbániában lakni, de ígyis van már egy halom hülyeség amire a pénzünket költik, felesleges még rátok is!
2020. okt. 2. 13:49
 20/50 anonim ***** válasza:
0%
Csak akkor ne beszéljetek hülyeségeket, hogy "nem adnak ingyen ételt a boltban". A bolt közvetlenül nem, de a pénzt rá adja neked az állam, a fejlett világban, ALANYI jogon.
2020. okt. 2. 13:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!