Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szívesen támogatnátok egy inceleket segítő tanfolyamot adóforintokkal?
Többrétű képzésre gondoltam. Lehetne divat-modul: mondjuk megtanítanák a szerencsétlen inceleket, hogy a hónaljig felhúzott farmernadrág nem szexi. Aztán kommunikációs képzés, hogy elsajátítsák a társalgás és az asszertív véleménykifejezés készségeit. Plusz pszichológusi tanácsadás, hogy rájöjjenek: a saját kisebbrendűségi érzéseik miatt gondolják azt, hogy minden nő csak a milliomos alfahímekkel áll szóba.
Lehet, sokba kerülne, de kevesebb idegesítő kérdést kellene olvasnunk gyakorin. És a csajok kevesebb farokfotót kapnának messengeren.
Te jó ég, 2-3%-ra lepontoztak a trollok amikor azt írtam, hogy a jóléti országokban az állam ingyen biztosítja minden ember számára az alapszükségleteket. Nem hiszik el basszus. A félázsiai, munkaalapú, balkáni magyar agyukba nem fér bele, hogy nem mindenhol kell dolgozni a mini garzonért és a vajaskifliért. :D
"A szexhez pedig jogod van: senki se akadályozta meg, hogy kiverd magadnak. EZ a szexhez való jogod.
Az ÉN szexhez való jogomban az is benne van, hogy én döntöm el, kivel."
Fú, neked aztán van érzéked a demokráciához és az emberi esélyegyenlőséghez. Figyu, te ne is gyere Nyugatra még véletlenül sem, neked az Orbán-rendszer való ilyen hozzáállással. Pont oda való vagy.
#34 Hiába magyarázol, attól még hülye maradsz.
A szex nem alapszükséglet és nem is alapjog.
Aki meg tudja szerezni, az szerezze, ennyi. Ne várjuk már azt, hogy mindent ingyen adnak nekünk.
Kedves 36-os, gondolkozzunk egy picit.
Az undorító emberekkel a prostik sem fekszenek le. Mi van akkor, ha van egy szegény szerencsétlen, akivel nem akar még egy prosti sem lefeküdni, viszont ő akar szexet. Az állam majd szépen rákényszerít valakit, hogy feküdjön le vele, merthogy őt "megilleti"?
#34:
Üdv Németországból!
Nekem kicsit komolyabb bajom van Orbanisztánnal, mint hogy nincs ingyen prosti. Mondjuk irritál, hogy jobban él segélyből és családiból egy népréteg, mint az, aki keményen dolgozik. Nem fizetik, hanem futtatják a prostikat. Sok esetben a családtagjaikat.
Nem is értem, miért nem jó neked egy olyan balkáni ország, ahol a 14 éves lányok 10 euróért lecidáznak.
De most már küldjön valaki képet, milyen nőket ad az állam ingyen.
Négy éve élek Hollandiában, és ott is körberöhögnének egy ilyen javaslat hallatán.
24/N
Senkit sem kényszerítenének rá, hogy szexeljen bárkivel. A német demokratikus elképzelés szerint, lennének állami szférában dolgozó örömlányok, és a szingli férfiaknak adnának egy havi juttatási keretet amit csak erre a célra használhat fel.
Tehát, van mondjuk x prosti aki dolgozna egy adott kistérségben, ha odamennél egyhez és felajánlanád, hogy igénybe veszed a szolgáltatásait, akkor vagy elfogadja vagy nem, a döntés rajta áll. Ha nem fogadja el, mehetnél a következőhöz az ajánlatoddal, és így tovább. A lényeg, hogy lenne egy csak erre költhető juttatás az államtól havi szinten.
Ha így ebben a formában teljesen jogos lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!