Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek ki segített helyrejönni?
Hogy jöttetek ki a gödörből, amikor leesett a tantusz, hogy többen vagytok 2-nél a kapcsolatotokban?
Szégyennek érzem erről beszélni a barátoknak (mert azok a párommal közös barátok nagyrészt) és terápiára nincs nagyon keretem.
A családomnak, anyu, apu sem szívesen mondanám el, mert szexről és sok mocskos dologról van szó, amit megtudtam.
A válóperes ügyvédem. Ő is átment ezen, nem hiába jó a csaj abban, amit csinál. Azóta is baráti a viszonyunk.
A barátaink elég egyértelműen két csoportra szakadtak, akik elítélik a megcsalást, azok megmaradtak, a többiekre nincs is szükségem. Utcán összefutunk, szia, mizu, megyünk tovább.
A két legjobb barátnőm személyes tragédiának élte meg a válásunk. Nagyon durván nekiestek a szeretőnek és az exemnek is. Azért vagyunk barátok, hogy ne kelljen szégyenkeznem előttük semmiért.
Igen, az is jó módszer, ha kiírod magadból. Amolyan naplóként.
Viszont a barátoknak tényleg el lehetne mondani, végülis erre valóak a barátságok, hogy segítsük egymást! Hidd el, ilyenkor nagyszerű érzés megtapasztalni az empatikusságot. A barátaid (amennyiben igaziak) is értékelni fogják az őszinteségedet és hogy megbízol bennük.
Te érzed szégyennek?
Szégyellje magát Ő!
Ha itt kiírod az is segít, pár barátod biztosan van.
Szó szerint ilyenkor van szükség lelki szemetes ládára.
Itt is leírhatod, akár nekem is, én is ezt tettem és segít. Már ha cikinek érzed ha ismerősöknek mondanád.
De a lényeg hogy nem más fog segíteni, hanem te saját magadon, csak meg kell találnod a módját.
Ird ki a banatod itt privatban!🙂
Nekem irhatsz ha gondolod
Szuloknek semmi kepp sem mondanam
ugy gondolom ehhez a szaftos sztorihoz vegkepp nincs semmi kozuk
Ha van nagyon jo baratod neki elmondhatod
de a csaladod hagyd ki ebbol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!