Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nektek ki segített helyrejönni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek ki segített helyrejönni?

Figyelt kérdés

Hogy jöttetek ki a gödörből, amikor leesett a tantusz, hogy többen vagytok 2-nél a kapcsolatotokban?

Szégyennek érzem erről beszélni a barátoknak (mert azok a párommal közös barátok nagyrészt) és terápiára nincs nagyon keretem.

A családomnak, anyu, apu sem szívesen mondanám el, mert szexről és sok mocskos dologról van szó, amit megtudtam.

2018. nov. 26. 09:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%
Pedig a szüleid is emberek és a családod. Nekik vélhetően nem mondassz újat a szex dologról és biztosan láttak hallottak olyan mocskos dolgokat is ami veled történt. A helyedben nekik mondanám el és remélem elhagytad a párod.
2018. nov. 26. 09:22
 2/11 anonim ***** válasza:
79%

A válóperes ügyvédem. Ő is átment ezen, nem hiába jó a csaj abban, amit csinál. Azóta is baráti a viszonyunk.

A barátaink elég egyértelműen két csoportra szakadtak, akik elítélik a megcsalást, azok megmaradtak, a többiekre nincs is szükségem. Utcán összefutunk, szia, mizu, megyünk tovább.

A két legjobb barátnőm személyes tragédiának élte meg a válásunk. Nagyon durván nekiestek a szeretőnek és az exemnek is. Azért vagyunk barátok, hogy ne kelljen szégyenkeznem előttük semmiért.

2018. nov. 26. 09:24
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor írd ki magadból itt
2018. nov. 26. 09:44
 4/11 anonim ***** válasza:
Pedig a barátok és a család pont ezért vannak.
2018. nov. 26. 09:49
 5/11 anonim ***** válasza:
a szuloknek semmikepp. A barat az talan.okes
2018. nov. 26. 12:32
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen, az is jó módszer, ha kiírod magadból. Amolyan naplóként.

Viszont a barátoknak tényleg el lehetne mondani, végülis erre valóak a barátságok, hogy segítsük egymást! Hidd el, ilyenkor nagyszerű érzés megtapasztalni az empatikusságot. A barátaid (amennyiben igaziak) is értékelni fogják az őszinteségedet és hogy megbízol bennük.

2018. nov. 26. 13:26
 7/11 Bence_ ***** válasza:

Te érzed szégyennek?

Szégyellje magát Ő!

Ha itt kiírod az is segít, pár barátod biztosan van.

Szó szerint ilyenkor van szükség lelki szemetes ládára.

2018. nov. 26. 13:43
 8/11 anonim ***** válasza:

Itt is leírhatod, akár nekem is, én is ezt tettem és segít. Már ha cikinek érzed ha ismerősöknek mondanád.

De a lényeg hogy nem más fog segíteni, hanem te saját magadon, csak meg kell találnod a módját.

2018. nov. 26. 13:44
 9/11 anonim ***** válasza:
Ird le itt egy ket szemelynek akik esetleg szimpatikusnak es egyutt erzonek tuntek a valaszaik alapjan. Lehet igy kaphatsz egy kis segitseget, de azt tanacsolom nyilvanosan a kerdesedhez ne ird le konkretan a torteneted, mert erhet kellemetlen komment amihez meg lehet nem vagy tul eros.
2018. nov. 26. 16:40
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Ird ki a banatod itt privatban!🙂

Nekem irhatsz ha gondolod

Szuloknek semmi kepp sem mondanam

ugy gondolom ehhez a szaftos sztorihoz vegkepp nincs semmi kozuk

Ha van nagyon jo baratod neki elmondhatod

de a csaladod hagyd ki ebbol

2018. nov. 26. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!