Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki teli van pénzzel, arra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki teli van pénzzel, arra másznak a nők és nincs gondja, de az átlagfizetésű embernek csak gondja van ilyen téren. Hasonló tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Azért azt kimondottan rossznak érzem, hogy valaki megéli azt, hogy fenékriszálást követően, kétszer is kielégítik orálisan, hogy még jobban beinduljon, sok férfi meg semmi mást nem hall a nőktöl, csak a kifogásokat, meg azt, hogy minden férfi disznó. Érdekes, akinek hajói vannak, meg hírneve, sok pénze, az nem disznó? Ja, hogy azt tisztelik, mert kényelmet nyújt! Bocsánat.
2020. szept. 22. 14:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/81 anonim ***** válasza:
100%

"De gáz, hogy te mindig ezzel jössz. Marharépa."

Kedves Moderátorok!

Ebből is látszik, hogy a kérdező egy visszatérő, folyamatosan újraregisztráló felhasználó, másképpen honnan is tudhatná, hogy ki mivel jön (főleg felhasználónévvel együtt). Lehetne most már tiltani a bástyát :)

2020. szept. 23. 10:45
 32/81 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk ezt nekem írta, holott nem az a felhasználó vagyok. XD

2020. szept. 23. 10:47
 33/81 anonim ***** válasza:
100%

Én se ő vagyok, csak beszéltem pár felhasználóval, akiket a bástya privátban szexért zaklatott :)

Ezt a felhasználót meg mindig előszedi, nagyon emlékezetes lehetett neki az elutasítása :'D

2020. szept. 23. 10:50
 34/81 anonim ***** válasza:
100%

Ismerem az érzést, nekem is könyörgött már szexért. Valahogy húsz üzenet után se fogta fel, aztán elkezdett fenyegetni így meg úgy, de a lényeg az volt, hogy megérdemelném a halált. XD

2020. szept. 23. 10:54
 35/81 A kérdező kommentje:
Én nem fenyegettem senkit. Marharépát azért írtam, mert az előbb beszéltem vele. Tényleg nagyon gáz, hogy a velejéig romlott pénzéhséget azzal próbálják egyesek eltusolni, hogy nem kötelező senkinek semmit. Gazdagoknak sem kötelező tartogatnotok magatokat. Mégis azt teszitek.
2020. szept. 23. 10:59
 36/81 A kérdező kommentje:
Ő is olyan mint a felső, mindig a kifogásokat keresi, mert fáj, ha valaki megszemélyesíti, hogy belülről velejéig romlott.
2020. szept. 23. 10:59
 37/81 anonim ***** válasza:
100%

Az előző oldalán lévő lány akkor nem is létezik, mert pont jobb anyagi helyzetben van, mint a srác? Ó... Hiszen hazudik! Szerinted mindenki hazudik, aki tud ellenpéldát mondani.

Miért nem kezdeményezel csúnya nőknél?

Miért nem kezdeményezel gazdag nőknél?

2020. szept. 23. 11:01
 38/81 anonim ***** válasza:
100%

Persze, az előbb :)

Te is jó vagy kifogásokban meg hazugságokban

2020. szept. 23. 11:02
 39/81 A kérdező kommentje:

"Ismerem az érzést, nekem is könyörgött már szexért. Valahogy húsz üzenet után se fogta fel, aztán elkezdett fenyegetni így meg úgy, de a lényeg az volt, hogy megérdemelném a halált. XD"

Ez is vicces. Mert ha jól emlékszem úgy akart velem találkozni, hogy közben barátja van. Egyáltalán hogy jött létre 20 üzenet és miért ha neki barátja van és nem akar semmit? Feltéve hogy ez így volt, ahogy leírja.

Emberek gondolkodjatok már. Akinek jó feneke van az sajnálja odaadni akárkinek, az tartogatja a milliomosoknak, mert úgy van vele, hogy értékesebb mint egy kva, ami az ő szemszögéből lehet hogy erkölcsösnek tűnik, de valójában rosszabb az ördögnél, mert ezáltal ő maga drágább a férfi társadalomnak.

2020. szept. 23. 11:05
 40/81 anonim ***** válasza:
100%

"Mert ha jól emlékszem úgy akart velem találkozni, hogy közben barátja van."

Megint lebukott, ez vagy 3 felhasználójával ezelőtt volt. Szabályzat tiltja az ismételt regisztrációkat. Biztonsági őrként nem kéne neked is betartani a szabályokat, ha már te betartatod őket?

2020. szept. 23. 11:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!