Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki teli van pénzzel, arra másznak a nők és nincs gondja, de az átlagfizetésű embernek csak gondja van ilyen téren. Hasonló tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Azért azt kimondottan rossznak érzem, hogy valaki megéli azt, hogy fenékriszálást követően, kétszer is kielégítik orálisan, hogy még jobban beinduljon, sok férfi meg semmi mást nem hall a nőktöl, csak a kifogásokat, meg azt, hogy minden férfi disznó. Érdekes, akinek hajói vannak, meg hírneve, sok pénze, az nem disznó? Ja, hogy azt tisztelik, mert kényelmet nyújt! Bocsánat.2020. szept. 22. 14:35
11/81 anonim válasza:
Most azt akarod mondani, hogy a nőket csak a pénz érdekli?
Ááá dehogy!
12/81 anonim válasza:
Én úgy látom, hogy a közmunkás és gyári munkás ismerőseim többsége vagy házas vagy van kapcsolata. Gondolom ők az aranyásók fő céltáblája, vagy mégsem?
13/81 anonim válasza:
Sajnálom ha valakinek csak egy szűk spektrumból van tapasztalata.
14/81 anonim válasza:
Kérdező! Mennyi pénzemnek kell lenni hogy másszanak rám?
15/81 anonim válasza:
Azért nem válaszolnak a kérdésedre, mert nem kérdeztél semmit, csak hisztizel. Nem, természetesen nem igaz az, hogy csak a pénzre másznak a nők. Onnan tudom hogy nő vagyok, és ismerek más nőket is. De gondolom ez neked nem számít mert már eldöntötted mit gondolsz, és senki sem fog azzal fáradozni hogy téged meggyőzzön.
Ne válassz olyan nőt, akinek ilyen az értékrendje. Ilyen egyszerű.
16/81 anonim válasza:
Aki kifizeti az árat az dugja őket. Ennyire egyszerű.
17/81 anonim válasza:
Én azt tapasztalom, hogy rohadtul nem az anyagiak szamitanak, hanem a sárm, férfiasság, határozottság, magabiztosság és hogy érezd, lásd rajta hogy ugy megb..na higy ketté állna a füled. Általában ez be is jön.😉
18/81 anonim válasza:
Belőled remixet lehetne készíteni.
Rinya-rinya-rinya, hejj, rinya-rinya-tucc-tucc.
Csóró vagyok, nem lesz nőm, rinya-rinya-tucc-tucc, rinya-rinya-rinya, hejj.
19/81 A kérdező kommentje:
17: Farka minden férfinek van gondolják a nők és.... "Ha már szétteszem a lában, akkor legyen benne érdekem". Ez a gond velük. Ezért nincs az, hogy legyünk együtt érezzék jól magunkat stb... Más világot élünk már. De nem azt, pénz nélkül feltétel nélküli akaratnyilvánítás történik.
2020. szept. 22. 20:49
20/81 anonim válasza:
Öcsém, hihetetlen vagy kérdező. Leírták kb. 12-en, hogy nincs igazad, erre nyomod tovább. De tudod mit? Beállok +1 főnek, hogy elmondjam, nem a pasi pénze érdekel. Azért kell nekem is dolgozni, mert nem ATM a másik, viszont ne is legyen egy ilyen kocka utca bőgőmasina, mint te, mert el is hajtanám a P-be. Ezért nincs nőd, nem a pénz miatt. Kinek kell szerinted egy picsogó csecsemő?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!