Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki teli van pénzzel, arra másznak a nők és nincs gondja, de az átlagfizetésű embernek csak gondja van ilyen téren. Hasonló tapasztalatok?
"Számít a pénz is, mivel bizonyos idő elteltével a nők gyereket is szeretnének egy jól működő kapcsolatban. Ezt pénz, lakás, egzisztencia nélkül nem lehet megvalósítani."
Egy 18-25 közötti, szüleinél élő lánynak nem kötelező úgy összeállni valakivel, vagy szétnyitni a lábát valakinek, hogy anyagi elvárásai vannak.
Én mindig úgy voltam vele, hogy csakis olyannal jövök össze, akibe beleszeretek.
Kijöttem külföldre egyetemre, majd már az első nap találkoztam egy sráccal, aki ugyanazon a kollégiumi szinten lakott, mint én. Két hónapig barátok voltunk, aztán összejöttünk, és ugyancsak két éve vagyunk együtt, de nem bánnám, ha több férfi nem lenne az életemben.
Ha csak a pénz érdekelne, már rég felmentem volna valami sugar baby - sugar daddy oldalra, ahol némi szexért elhalmoznak pénzzel - mégse ez történt.
Jelentősen tehetősebb családból származom, mint ő, de őszintén kit érdekel? Nem is emlékszem már, hogy tudtam meg ezt, de nem is érdekel, mert majd úgyis ő meg én fogjuk felépíteni a közös életünket annyi segítséggel, amennyivel lehet és mivel egyikünk se tervez háztartásbeli lenni, így kettőnk munkája lesz majd az alap.
Egyébként téged miért zavar, hogy mások mi miatt jönnek össze? Semmilyen hatással nincs rád, hiszen ha a "szép nőknek" nem is a vagyonod kéne, te már akkor is leírtad őket magadnak. Összejönnél olyannal, akit lenézel?
22/L
De nem gázabb, mint a te gyerekes viselkedésed. Mindegy, higgy, amit akarsz. Rajtad már a Jóisten sem tud segíteni...
Szerintem hagyd ez a nő dolgot, mert ez a stílus senkinek sem jön be, inkább menj el egy pszichológushoz! Annak még értelme is lenne, ahelyett, hogy itt sírdogálsz, mint egy 5 éves kisfiú, akitől elvették a cukorkáját.
többszörösét keresem az átlagnak, és csak a csóró haverok gondolják, hogy emiatt minden ujjamra 10 nő jut.
nem "mászik" emiatt senki
(és még magas is vagyok, a GYk szerint a kettő együtt az abszolút csajmágnes :))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!