Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki teli van pénzzel, arra másznak a nők és nincs gondja, de az átlagfizetésű embernek csak gondja van ilyen téren. Hasonló tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Azért azt kimondottan rossznak érzem, hogy valaki megéli azt, hogy fenékriszálást követően, kétszer is kielégítik orálisan, hogy még jobban beinduljon, sok férfi meg semmi mást nem hall a nőktöl, csak a kifogásokat, meg azt, hogy minden férfi disznó. Érdekes, akinek hajói vannak, meg hírneve, sok pénze, az nem disznó? Ja, hogy azt tisztelik, mert kényelmet nyújt! Bocsánat.2020. szept. 22. 14:35
71/81 anonim válasza:
Hm.. konklúzió: tehát kérdező a gazdag nőknek nem kellesz, mert nincs pénzed, a normálisaknak meg azért nem, amilyen a lelki világod.
Végtelen kör, ahonnan már nincs menekvés ezzel a hozzáállással. :d
72/81 A kérdező kommentje:
Hogy magyarázkodtok. Nincs itt már normális nő. Azok eltűntek a kommunizmus után, mint a jégkorszak után a dinoszauruszok.
2020. szept. 23. 18:11
73/81 anonim válasza:
Na végre már, hogy ellőtted a kommunizmust, erre várok hetek óta
Piros gombos nem volt olyan, ami tetszett, pedig úgy lenne az igazi :(
74/81 A kérdező kommentje:
Hiába linkelgetsz be, én úgy sem fogok rákattintani.
2020. szept. 23. 18:14
75/81 anonim válasza:
Nem is neked linkelgetem, nyugi, hanem annak a 2-3 embernek, aki még olvassa a kérdésedet :)
76/81 anonim válasza:
75-ös, ez tetszett. Kár, hogy nem nézi, még a végén magára ismerne. Amúgy bocsika, kérdező, de van normális. Merem állítani, hogy a kérdésre válaszolók többsége értelmesebb, mint te. :D
77/81 anonim válasza:
Még szerencséd kérdező, hogy nem tűnt el a kommunizmus. Nyugodtan költözz Észak-Koreába és élvezd az ottani életet és nőket.
78/81 anonim válasza:
A kommunizmusban, ami nem valósult meg, mert szocializmus volt. (A kommunizmust, csak építettük.) Rossz hírem van, mert akkor is voltak pénzéhes nők, miért szerettek a jugoszlávok, olaszok ide járni? Egy-egy parfümért, sminkért vagy ruháért mit kaptak? Nőként állítom, hogy mindig volt, van és lesz ilyen a nők között és mindig, volt és van normális nő is. Persze, nyilván őket nehéz megtalálni, ugyanez igaz a férfiakra is. A többség kuka, de miért arra összpontosítanék? Meg kell találni a pelyva közt a magot. Én megtaláltam és hálás vagyok a sorsnak érte.
79/81 A kérdező kommentje:
Lehet hogy nem volt kimondottan kommunizmus, mert hivatalosan szocializmus volt. De élet színvonalban és hatásban kommunizmus volt. Teljesen mások voltak a nők.
2020. szept. 23. 20:56
80/81 acelsziv válasza:
79: Te aztán csak tudod hülyegyerek. Talán nem is éltél még akkor. Minden marhasággal magyarázod a bizonyítványodat, de ha lefejtjük a képtelen ökörségeket akkor bizony az a tény marad, hogy te egy mocsok nagy LÚZER vagy. A büdös életben nem lesz melletted nő. Tarts kecskét. Az való neked.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!