Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnátok esélyt egy 25 éves nőnek, aki most kezdi az orvosit?
Már van egy alap diplomám, amit nem igazán szeretek, de elvégzetem, mert nem mertem abbahagyni. Alapból orvos akartam lenni, de mindenki lebeszélt róla anno, 18 évesen. Így meg se próbáltam jelentkezni.
Mostanra jutottam el arra, hogy elegem van, és azt az életet fogom élni, amit akarok. (Tudom, hogy van, akinek ez hamarabb megtörténik, de van akinek később.. nekem most, vagyis egy éve, amióta készülök az orvosira, felvételiztem, pénzt spóroltam stb).
Elköltözötem otthonról (végre), dolgozom (most kezdtem szeptemberben az orvosit, kevesebbet, de ugyanúgy dolgozom, az utóbbi egy évben pedig raktam félre pénzt, hogy legyen, ha bármi történik).
Eddig mi a xart csináltál?
Szerinted majd valaki 8 évig diákberletet fog venni a nőjének? Kb 32-34leszel,mire befejezted.És aztán se leszel soha otthon a családdal,semmire se lesz időd.
És mégis mi lenne a biztosíték,hogyha kivár valaki rád,kb 8-10 évet, te mellette is maradsz?
Ez elég kutyavacsorájának tűnik.
Nalam biztosan nem lenne semmi esélye így ennek a formációnak!
62#
Te se vagy egy Einstein báttya!
A szakmatévesztés ,ha elmegyek péknek,aztán rájövök,hogy klimaszerelő akarok lenni.
Ha elb..ol 5 évet és utánna azt mondod tevedtél,és belekezdesz másik minimum 8 ba,azért ott a bocsika mellett vannak egyéb hiányosságok is.
Majd a gyerekeidnek mondd ezt papa!sebaj van ilyen,2x5 év egyetemfinanszirozás után!
Persze hogy adnék esélyt.
Nagyon tiszteletreméltó hogy igyekszik, tanul, képzi magát.
Ez nálam nagy pirospont mert én is ilyen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!