Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Adnátok esélyt egy 25 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnátok esélyt egy 25 éves nőnek, aki most kezdi az orvosit?

Figyelt kérdés

Már van egy alap diplomám, amit nem igazán szeretek, de elvégzetem, mert nem mertem abbahagyni. Alapból orvos akartam lenni, de mindenki lebeszélt róla anno, 18 évesen. Így meg se próbáltam jelentkezni.

Mostanra jutottam el arra, hogy elegem van, és azt az életet fogom élni, amit akarok. (Tudom, hogy van, akinek ez hamarabb megtörténik, de van akinek később.. nekem most, vagyis egy éve, amióta készülök az orvosira, felvételiztem, pénzt spóroltam stb).

Elköltözötem otthonról (végre), dolgozom (most kezdtem szeptemberben az orvosit, kevesebbet, de ugyanúgy dolgozom, az utóbbi egy évben pedig raktam félre pénzt, hogy legyen, ha bármi történik).

2020. szept. 20. 05:57
A kérdező szavazást indított:
Igen, adnék, nem ezen múlik.
Nem, dehogy is!
87 szavazat
1 2 3 4 5 6 7
 1/69 anonim ***** válasza:
13%
Ha jó vagy az ágyban. De csakis akkor.
2020. szept. 20. 06:03
 2/69 A kérdező kommentje:
Párkapcsolatban gondolkodom, nem szexkapcsolatban. (Ezzel nem azt mondom, hogy nem vagyok jó az ágyban)
2020. szept. 20. 06:08
 3/69 anonim ***** válasza:
89%
Igen.
2020. szept. 20. 06:28
 4/69 anonim ***** válasza:
20%

Én szeretnék több gyereket lehetőleg nem lombikkal, ezért most nem. Ha 35 éves lennék, akkor lehet.

27/F

2020. szept. 20. 06:49
 5/69 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
83%
Nem értem, ez miért lenne hátrány egy kapcsolatban? Inkább plusszpont :)
2020. szept. 20. 06:49
 6/69 anonim ***** válasza:
71%

Mi vagyok én?Életpálya tanácsadó,menager?

Mi köze az ismerkedésnek ahhoz,hogy te milyen diplomát szereztél,és mit akarsz csinálni?

Adnék persze,ha komolyan gondolsz egy kapcsolatra,ami nem olyan kapcsolat,hogy havi 1szer látjuk egymást,mert neked más ,fontosabb dolgaid vannak.

2020. szept. 20. 06:51
 7/69 anonim ***** válasza:
4%
Elsô vagyok. Mutass képet magadról.
2020. szept. 20. 07:08
 8/69 anonim ***** válasza:
15%
Ha jól nézel ki, akkor nem lenne probléma ezzel.
2020. szept. 20. 07:10
 9/69 anonim ***** válasza:
83%

Hát én nem tudom, ez attól függ.

25 éves vagy mire az orvosival végzel akkora leszel 31-32 éves. Addig valószínűleg 0 munka lesz, mert az orvosi nem egy média és tudomány szak szóval seggelni kell keményen, tehát 6-7 évig eltartani csak úgy... hát lehet szemét lesz, de én annyira nem hajlok rá.

2020. szept. 20. 07:40
 10/69 Noren1989 ***** válasza:
9%
#9essel egyetértek, illetve nàlam csak akkor lenne esélyed, ha szegedi vagy.
2020. szept. 20. 07:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!