Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Adnátok esélyt egy 25 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnátok esélyt egy 25 éves nőnek, aki most kezdi az orvosit?

Figyelt kérdés

Már van egy alap diplomám, amit nem igazán szeretek, de elvégzetem, mert nem mertem abbahagyni. Alapból orvos akartam lenni, de mindenki lebeszélt róla anno, 18 évesen. Így meg se próbáltam jelentkezni.

Mostanra jutottam el arra, hogy elegem van, és azt az életet fogom élni, amit akarok. (Tudom, hogy van, akinek ez hamarabb megtörténik, de van akinek később.. nekem most, vagyis egy éve, amióta készülök az orvosira, felvételiztem, pénzt spóroltam stb).

Elköltözötem otthonról (végre), dolgozom (most kezdtem szeptemberben az orvosit, kevesebbet, de ugyanúgy dolgozom, az utóbbi egy évben pedig raktam félre pénzt, hogy legyen, ha bármi történik).

2020. szept. 20. 05:57
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
65%
Még talán büszke is lennék rád.
2020. okt. 5. 07:01
 52/69 anonim ***** válasza:
8%
nem mert később tele lenne pénzzel, én meg átlag melós vagyok nettó 190 ért.
2020. okt. 23. 10:51
 53/69 anonim ***** válasza:
31%
Külföldön majd mindegyik diák dolgozik az egyetem mellett. És a külföldi egyetemek nehezebbek. Ez egy ilyen luxus dolog Magyarországon, hogy anyu+apu eltart, amíg meglesz a diploma. Annyit segítenek a szülők, hogy a tandíjat kifizetik, de ha zsebpénz, ruha meg egyéb dolgok kellenek, keresd meg rá. Intelligens emberek járhatnak csak egyetemre (ahol én élek így van). Hétvégén melózol, hétköznapon egyetem mellett ugyanúgy.
2020. okt. 23. 11:53
 54/69 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok: Sok sikert, jó döntés volt. Most vagy fiatal, most kell meghozni a nagy döntéseket.
2020. okt. 23. 11:54
 55/69 anonim ***** válasza:
72%
Nem adnék.
2020. okt. 23. 17:20
 56/69 anonim ***** válasza:
95%
53: "Külföldi egyetemek nehezebbek". Én pont azt hallottam, hogy a svéd egyetemeken pl ami itt gimis szint, az már ott egyetemi anyag.
2020. okt. 23. 17:52
 57/69 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs ebben különös.

Legfeljebb annyiban hogy az átlag csajoktól elhivatottabb és céltudatosabb vagy.

Ha van rá lehetőséged valósítsd meg magad és kész.

Így igazából a kerdes is fura,hogy egy így gondolkodó és elhivatott személy megerősítést vár itt idegenektől.

2020. okt. 23. 18:31
 58/69 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mennék bele egy kapcsolatba ilyen nővel. Az orvosi irtó hosszú és nehéz, soha nem lenne idő semmire, mert minden 2. órában tanulni kell. Ha végzel sem lesz jobb, akkor jön csak az igazán sok munka, ügyelet, stb. Tudom milyen egy nehéz suli, én mérnökit végeztem, de pont emiatt nem, mert tudom, mennyire időigényes és stresszes, nekem pedig ez nem hiányzik már. 30f
2020. okt. 23. 18:48
 59/69 anonim ***** válasza:
29%

Én űrhajós vagyok,és tudom,hogy mennyi időbe kerül a képzés.Ráadásul szeptembertől jauárig a holdon vagyok.

Nem lenne időnk találkozni sem.

Ez a stressz már nem hiányzik.

2020. okt. 23. 19:15
 60/69 anonim ***** válasza:
77%
Nekem az lenne a gondom, hogy gyakorlatilag még kb 10 évig diákéletet akarsz élni. Biztos van olyan, akinek ez jó, meg belefér, hiszen másnak meg a munkahelye köti meg a kezét sok esetben. Hasonszőrűt biztosan találsz, azért nem vagy olyan öreg, kb egy generációt csúszol el azokhoz képest, akik érettségi után kezdték.
2020. nov. 22. 08:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!