Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnátok esélyt egy 25 éves nőnek, aki most kezdi az orvosit?
Már van egy alap diplomám, amit nem igazán szeretek, de elvégzetem, mert nem mertem abbahagyni. Alapból orvos akartam lenni, de mindenki lebeszélt róla anno, 18 évesen. Így meg se próbáltam jelentkezni.
Mostanra jutottam el arra, hogy elegem van, és azt az életet fogom élni, amit akarok. (Tudom, hogy van, akinek ez hamarabb megtörténik, de van akinek később.. nekem most, vagyis egy éve, amióta készülök az orvosira, felvételiztem, pénzt spóroltam stb).
Elköltözötem otthonról (végre), dolgozom (most kezdtem szeptemberben az orvosit, kevesebbet, de ugyanúgy dolgozom, az utóbbi egy évben pedig raktam félre pénzt, hogy legyen, ha bármi történik).
Szerintem nincs ebben különös.
Legfeljebb annyiban hogy az átlag csajoktól elhivatottabb és céltudatosabb vagy.
Ha van rá lehetőséged valósítsd meg magad és kész.
Így igazából a kerdes is fura,hogy egy így gondolkodó és elhivatott személy megerősítést vár itt idegenektől.
Én űrhajós vagyok,és tudom,hogy mennyi időbe kerül a képzés.Ráadásul szeptembertől jauárig a holdon vagyok.
Nem lenne időnk találkozni sem.
Ez a stressz már nem hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!