Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Adnátok esélyt egy 25 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnátok esélyt egy 25 éves nőnek, aki most kezdi az orvosit?

Figyelt kérdés

Már van egy alap diplomám, amit nem igazán szeretek, de elvégzetem, mert nem mertem abbahagyni. Alapból orvos akartam lenni, de mindenki lebeszélt róla anno, 18 évesen. Így meg se próbáltam jelentkezni.

Mostanra jutottam el arra, hogy elegem van, és azt az életet fogom élni, amit akarok. (Tudom, hogy van, akinek ez hamarabb megtörténik, de van akinek később.. nekem most, vagyis egy éve, amióta készülök az orvosira, felvételiztem, pénzt spóroltam stb).

Elköltözötem otthonról (végre), dolgozom (most kezdtem szeptemberben az orvosit, kevesebbet, de ugyanúgy dolgozom, az utóbbi egy évben pedig raktam félre pénzt, hogy legyen, ha bármi történik).

2020. szept. 20. 05:57
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 anonim ***** válasza:
24%
Én űrhajós vagyok.Nincs akadálya!
2020. szept. 22. 15:04
 42/69 anonim ***** válasza:
56%
Nem válasz a kérdésedre, de meglepő, hogy ezen az oldalon vannak normális emberek is.
2020. szept. 23. 06:14
 43/69 anonim ***** válasza:
14%
Utolsó, ki a normális és ki nem?
2020. szept. 23. 12:23
 44/69 anonim ***** válasza:
36%
Igen adnék esélyt párkapcsolatra,esélyt mindenre,1 nőnek lánynak,aki fő iskolát,egyetemet most kezte csak
2020. szept. 23. 15:32
 45/69 anonim ***** válasza:
29%
Miért lettek lepontozva azok akik adnának esélyt a nőnek? Komolyan nem értem.... :/
2020. szept. 23. 17:55
 46/69 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem azért, mert akik nemet írtak, kifejtették.
2020. szept. 23. 18:19
 47/69 anonim ***** válasza:
38%
24 leszek mire meglesz a mérnöki diplomám, de én is gondolkozok valami egészségügyi szakon utána, az orvosi nekem egyelőre meredeknek tűnik, de te kifejezetten motiválsz most engem, orvos akartam lenni én is még gimiben. :D Jó olvasni a kérdésedet, szerintem párkapcsolat terén nem lesz gondod, mert nem ezen múlik. Nyilván van akinek ez nem fér bele, de az meg nem fog úgy hozzád férkőzni fizikailag, lelkileg meg főleg nem, mert be se próbálkozik. Aki meg kapcsolatot létesít veled, az tisztában lesz a körülményekkel. Ha akarsz kapcsolatot, meg majd később babát, akkor csak nyitottnak kell lenni ismerkedésre. De szerintem ez mindenkinél így van, most elfoglaltságtól függetlenül.
2020. okt. 4. 15:38
 48/69 anonim ***** válasza:
0%
Én adnék. Támogatnálak is. (érzelmileg, nem anyagilag) Egy orvos barátnő nekem kb. az álom kategória :)
2020. okt. 4. 17:12
 49/69 anonim ***** válasza:
21%
hát most hogy rezidensként 600 bruttó fölött fogsz keresni, még szép hogy vágj bele. Most emiatt túljelentkezés lesz az egyetemeken, ha elhivatott vagy, akkor vágj bele.
2020. okt. 4. 17:18
 50/69 anonim ***** válasza:
35%

Nem értem, hogy ez miért kérdéses?

Mármint, attól félsz, hogy nem tartana valaki elég felnőttnek, mert most kezdesz egy komoly szakot?

Vagy maga a tény, hogy az áok mellett (+munka) vagy van időd valamire vagy nincs, és ez negatívan befolyásolná a kapcsolatot?

Vagy mi zavar leginkább?

Azt gondolom, ez csak tolerancia kérdése. Ha valaki csak emiatt mondana nemet, akkor az max egy kifogás, ami mögé bebújhat.

Írta valaki a támogatást, szerintem ez alapvető dolog, legalábbis, ha egy program nem fér bele az egyetem/munka miatt, akkor nem teszünk szemrehányást érte.

2020. okt. 4. 17:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!