Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért nehéz manapság megtalálni a megfelelő párt? Nektek miért az?
Figyelt kérdés
Nemet és kort is írjatok.2020. szept. 12. 18:46
11/15 anonim válasza:
Nekem ezért:
Korombeliek többnyire foglaltak.
Nem vagyok átlagon felüli jóképűségben.
Nem mindegy az sem hogy milyenek a kiszemelt nő belső értékei. Passzolunk-e, avagy nem...
Nem vagyok dumagép, senkit nem fogok a dumámmal megnyerni.
Nem tudom fényezni magam, nem ígérgetek olyan dolgokat amiket nem gondolok komolyan, nem tudok hazudozni , csak azért hogy felfigyeljenek rám.
Egy álmot kergetek, azt hogy ha találkozok azzal akivel kell, akkor majd kölcsönös lesz az egész. Nem lesz izzadtságszagú az ismerkedés, ő is meg akar ismerni engem, kölcsönösen. Egyszerűen csak sodródunk, élvezzük.
13/15 anonim válasza:
Szerintem sosem volt könnyű megfelelő pàrt talàlni. Azok akik szépek, vagy dumàsak, vagy pénzesek, stb, könnyebben ismerkednek, de megfelelő pàrt ők sem talàlnak gyakran. Különben nem ismerkednének annyira. Nekem nem voltak apro kalandjaim, stb. 20 as éveim vége fele mégis ràtalàltam az "igazira"
14/15 anonim válasza:
Nekem több ok miatt is nehéz. Egyrészt a személyiségem miatt is. Csendes vagyok, visszafogott, társaságban nem beszélek sokat, nehezen oldódom. Ennek ellenére szeretek emberek közt lenni, járok társaságba, bulikba, voltak majdnem kapcsolataim, de az volt a tapasztalatom, hogy sokan szexre utaznak én pedig nem vagyok olyan könnyen kapható és mivel nem kapták meg amit akartak így tovább álltak. Jelenleg az is nehezíti az ismerkedést, hogy van egy személy, akiért nagyon oda vagyok, egy ideje rá se tudok nézni másra.
15/15 anonim válasza:
Előző vagyok. Az lemaradt, hogy falun lakom és elég rossz helyen. A közelben csak egy kisváros van. A nagyobb városok mind 1 órányi utazásra vannak. Inkább faluk vesznek körbe. A főváros az ország másik végében van. Falun, távol a nagyobb városoktól ezerszer nehezebb ismerkedni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!