Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
De miért én keressek párt, miért nem ő keres engem?
Annyira unom már, hogy minden a férfi feladata, meg amúgy sem lehet a legtöbb nőnek megfelelni. Most akkor minek tiplizzek ha úgy sem lehet esélyem? Nekem meg honnan kellene tudnom, hogy milyen szótlan anyámasszonylánynak jövök be?! Akinél meg lenne, az meg nem tesz azért semmit, hogy megismerjen engem. Hát így hogy jut ez a világ?
Itt porosodok egymagam, tök jól nézek ki meg minden, de bevallom egyedüli hibám, hogy nem vagyok kő gazdag, de és akkor mi van?
hogy=hova
csak túlságosan felzaklatott a mai napeseményáradata
plusz az egyik mondatod fel lehetne cserélni a másikkal, mert rejtett alany van benne és akkor könnyebben meg lehetne érteni
Hát figyelj , a következők a lehetőségeid:
- nem keresel senkit maradsz a seggeden, meg sem próbálsz semmit sem, és maradsz egyedül.
"Annyira unom már, hogy minden a férfi feladata,...."
Márpedig ez így fog maradni az idők végezetéig, mivel ez a nőknek így kényelmes.
Tökre egyetértek a kérdezővel! Ráadásul én még keresetem is, és arra is szartak nagyívben. Írogattam a szép leveleket, érdeklődtem, kérdeztem, mentem, reakció vagy válasz: nulla, zéró, niente, nothing, lófsz.
Belefárad ám az ember egy idő után ha csak közönnyel találkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!