Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan keressek magamnak így párt?
Elmész zumbázni, ott egy idő után már ismerős leszel, és akkor már próbálkozhatsz valamelyik duci lánynál.
2019. júl. 27. 22:30
Akkor adok egy tanacsot: kovesd az itteniek tanacsat. Olyan sikeresek ugyis mind :D
2019. júl. 27. 22:30
2019. júl. 27. 22:32
Tényleg nem értem. Ha tetszik valaki, tudod, hogyan hívd el randira de nem tudod, hogyan barátkozz vele össze?...
Ezt hogy csinálod, öregem?
2019. júl. 27. 22:33
Menj női aerobikra 😃
Én kirohogtem a plázamacskát aki tartotta mondván "ez semmi"
Aztán meghívott, és olyan órát tartott hogy ihaj 😄
Kérdezte "jó volt"?
Mondom el élveztem, a panorámával együtt 😁
Ez egy példa nekem H jött össze
2019. júl. 27. 22:35
6/16 A kérdező kommentje:
Neeem :D. Sokáig voltam kapcsolatban, ami ismerősi körök útján jött össze. Most viszont azzal a lánnyal márcsak barátok vagyunk és az ismerőseim között nincs lány, akivel (mint akkor) összejönnék. Így viszont marad az a módszer, hogy odamegyek egy lányhoz, de ahogy olvastam a lányok válaszát, nagyon nem jön be nekik. Így nem értem, hogy lehetne találni barátnőt, ha már az problémát jelent, ha odamegyek "vadidegenként".
Ha nem vagy társaságkedvelő, barátkozó, akinek sok ismerőse van, akkor csak annyit tehetsz, hogy nyitva tartod a szemed, észreveszed a lehetőséget, és élsz vele. Persze ehez szerencse is kell.
Évek óta napi szinten jönnek ide hasonló kérdések, de tuti választ nem fogsz kapni, maximum tippeket, ahol a valaszolónak éppen szerencséje volt, vagy amit kigondolt magának, de a valóságban nem működik.
2019. júl. 27. 22:37
8/16 A kérdező kommentje:
Utolsó, te látom szerencsés vagy :D
A legtöbbet a random faktor számít, illetve a nagy számok törvénye játszik bármely módszernél. Az utcai ismerkedést elfelejteném, legfeljebb ahol adja magát a helyzet, hogy szóba elegyedjetek, ott van csak értelme. A szociális kör gyengéje hogy végesek a lehetőségek. Ezen kívül még neten lehet ismerkedni, ott is alacsony sikerességi rátával, viszont az nem igényel oylan nagy energiabefektetést sem.
2019. júl. 27. 22:38
10/16 A kérdező kommentje:
Én is pont ezen gondolkodtam. Elfogytak az ismerősök közötti lehetőségek. A barátokkal elmegyünk bulizni, de (most általánosításnak fog hangzani) olyan lányok vannak ott, akik 3 sör után már a fiú pálcáján pörögnek, vagy azt se tudják hoé vannak.
Kapcsolódó kérdések: