Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagyon földtől elrugaszkodott gondolat, hogy keressek egy nőt, aki megismer, és ez alapján keres nekem párt, feleséget?
Nyilván ez erőfeszítés és idő a számára, és nem is ingyen kérném, hanem egy szolgáltatást vásárolnék tőle. Egy nagyon személyre szabott szolgáltatást, de olyat, amire van kereslet, hiszen pl. itt vagyok én, aki fizetne érte.
Mondhatnánk úgy is, hogy merketingesre gondoltam, bár annál talán kicsit többre van itt szükség. (Pl. ezért sem ártana, ha nő lenne, mert akkor tanál jobban értené a másik oldalt.)
A hölgyek esetleg az ismeretségi köréből kerülnének ki, vagy - ami valószínűbb - meg kellene találnia hirdetés (reklám, kampány) útján őket, akikből tud választani.
A fizetős, régi módi társkeresők szerintem nem elég személyesek. Ott nem lehet, csak felszínes paraméterek mentén leírni, hogy kit keres az ember. De kétségtelen előnyük, hogy van egy adatbázisuk, még ha nincs is benne sok hasznos adat az emberekről.
Kár, hogy nem vagyok zsidó! :)
A kerítőnő egyébként nem olyan valaki, aki saját maga, sokszor lényegtelen tulajdonságok mentén kitalálja, hogy kinek kivel kellene összejönnie, és mesterkélten úgy alakítja a dolgokat, hogy ez a két ember véletlenül találkozzon, kettesben maradjon, vagy csak megtudjon dolgokat a másikról, ami felkeltheti a figyelmét, stb.? Mert ez nem egészen az, amit én körülírtam...
Tehát nem akarod az erődet és idődet pazarolni erre, csak a pénzedet:))) Érdekes:))
A nő is kihasználná, mert kapna pénzt, de sokat nem tudna segíteni, mert helyetted senki sem tudhatja, hogy jó lenne jó melléd...Annyira meg nem tud megismerni rövid időn belül, amíg meg ismerkedtek mélyebben e célból, az megint csak idő pazarlás:))
Kiválasztana egy rossz választást, aztán legalább nem magadat kellene okolnod a rossz házasságért, hanem őt:)) Talán még ennyi előnye lenne a dolognak:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!