Volt már olyan, az általatok preferált párton kívüli, politikus, akivel -ha csak egy-egy gondolat erejéig is, de-egyet tudtatok érteni?
Az aki azzal keresi a kenyerét hogy álmából felverve is löki a süketet és még életében nem tett odébb egy szalmaszálat de két diplomája van és nem abban jeleskedik inkább politikus az számomra mindig hiteltelen lesz.
Nézz szét egy kicsit tágabb szemmel,nemzetközi jogi diplomával meg egy seregnyi ilyen-olyan képesítéssel a politikusi életminőségért a másik nyakát vígan elvágná ha az veszélyt jelentene a számára. A gondolkodók nekik olyanok mint ördögnek a tömjénfüst.
PM-es vagyok, és Ángyán Józseffel eléggé egyet tudtam érten.
Most megtaláltam a Fidesz elmúlt öt év ELSŐ jó témáját, amivel részben egyetértek. Azért csak részben, mert bár a problémafelvetés jó, csak a felszínt kapargatja vele, és nem előzi meg gyökeresen a problémát.
(A témának semmi köze a menekültügyhöz, de nem árulom el, hogy mire gondolok.)
*érteni
És hozzáteszem, hogy nem csak PM szimpatizáns, hanem párttag is vagyok, és természetesen nagyon csípi a szemem a Fidesz arroganciája, cinikus hozzáállása a demokráciához. Szintem minden intézkedésükben rossznak látom, de mivel nem hajlandóak az ellenzék véleményét figyelembe venni, konzultálni, ezért ez a felháborodásom teljesen jogos, a felelősség egyértelműen teljes mértékben őket terheli.
*Szinte minden intézkedésüket rossznak látom.
Ha valamit adnak is a szegényeknek, azt úgy adják, hogy vagy fenntarthatatlan, és a gazdagok jóval többet tudnak nyerni belőle, vagy úgy, hogy előtte jóval többet elvettek, és a csapás töredékét végül valami kegyként csökkentik.
Akárhogy is, nem átgondoltan cselekednek, a képviselők csak szavazógép-kezelők, az agy használata, lelkiismeret kizáró ok lehet.
Én pl. baloldaliként egyetértek Orbán menekült politikájával.
Véleményem szerint bárkin lehet segíteni, de nem úgy, hogy beengeded a házadba ( ez esetben az országodba ) és hagyod, hogy azt tegyen amit akar. ( Tüntessen mert keveset kap - amiért persze nem csinált semmit. )
Egy hajléktalannak is pénzt, ételt, ruhát adsz, nem pedig meghívod magadhoz és éveken át eltartod, hogy majd talán ( remélehetőleg ) alkalmazkodik hozzád és dolgozni kezd.
Igen! Jobbikos vagyok, onnan sem értek mindenkivel egyet, de mivel nem ez volt a kérdés, íme:
Orbán Viktor(elvileg jobboldali, de a pártpreferenciámon kívűl esik)Schiffer András, Szél Bernadett
Szerintem az nem elítélendő, ha igyekszel objektíven meglátni, hogy ki számodra a megfelelő ember, még ha az ellentáborhoz is tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!