Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire van egy közel 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire van egy közel 30 éves nő tudatában, hogy a vele egykorú férfi valószínűleg egy fiatalabbat választ inkább?

Figyelt kérdés

Van egy (igazából több) nőismerősöm, aki 20 éves korunkban kisemmizett. Aztán ennyi év után, most mégis jó lennék...

Most tekintsünk el a korábban történtektől, mert már csak amiatt sem adnám meg az esélyt. De egyébként nem gondol arra, hogy pl egy 23 éves mellett nem sok esélye van?

Az egy dolog, hogy aki fiatal, az tovább szép marad, de egy 30 körüli nő már sürgeti a gyereket, házasságot, elhamarkodott döntéseket hoz, én pedig még bőven ráérek megvárni, amíg egy kapcsolat megérik rá.

A kérdésem az, hogy vajon tudják-e a húszas évek végén, hogy hátrányban vannak a fiatalabbakkal szemben, vagy ez csak 30 év felett tudatosul? Mert eddig csak 30 felettiektől hallottam ezt.

Csak azért vagyok kíváncsi erre, hogy vajon lejjebb ment-e az egója azóta.

2020. szept. 9. 11:41
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:

Az mondjuk nem tesz boldoggá, ki hol tart.. Én nem voltam boldog, mikor lakásom volt, sok pénzem, én sovány voltam. Sírtam, hogy kövér vagyok, sírtam, hogy a lakás túl kicsi, hogy többet kellene vele foglalkozni, hogy jó hogy millióim vannak, de az kevés, mert másnak több van, és nem szeret senki.. Most egyik sincs meg, és héjj, nem nyavajgok, szeretem a testem, szeretem, hogy kevés a pénzem és vadászom az akciókat, boldoggá tesz, ha valamit olcsóbban szerzek és nem érdekel, ki szeret, mert szeretem magam:)

A boldogságra meg kell érni, és akkor bármid van vagy bármid nincs, boldog leszel és nem fog érdekelni. Amíg mutogatod a cuccaid, és foglalkoztat mid van, másnak mije nincs, addig nem vagy boldog, amit nem szégyen bevallani, mert attól sem leszel rosszabb a másiknál!

2020. szept. 9. 18:44
 62/63 Sunshinedoll ***** válasza:
Nekem semennyire, mert 24 éves pasim van hahahah
2020. szept. 9. 20:56
 63/63 anonim ***** válasza:
35 Kérdező az alap személyiség nem változik. Te valószínű nárcisztikus vagy, csak nem tudtad magad kiélni mikor még nyomi volt a külsőd, de neked a legjobb kell, és ha valaki lepattint, téged az istent, akkor bosszú. Tipikus. Azért aláztak régen is mert ilyen a személyiséged és ez elég irritáló annak aki észreveszi. Most hogy edzegettél karriert csikartál ki magadnak gondolom másokon keresztülgyalogolva azt is, most már nyíltan nárcisztikus vagy, és ez már úgy egyben van, valakiknek bejössz egy ideig míg meg nem szívják veled. Sose leszel boldog. Kivéve ha leveszed a koronád és elballagsz egy pszichológushoz a problémáddal.
2023. márc. 4. 07:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!