Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem azt 30-as férfiként, hogy a velem egykorú nők már az "anyám lehetne" kategória külsőre?
30 leszek, mégis mit értesz az alatt, hogy rossz irányba?
Én nem gondolom magam se külsőre (adok magamra) se belsőre se szottyadt nyanyának.
Sőt, veled ellentétben én a korosztályomban keresgélek (vagyis keresgélnék) de csak a 20-24 éves korosztály talál meg...🤦🏼♀️
29N
Mindkét nemben vannak emberek, akik 30 évesen már lerobbant tatának, vénasszonynak néznek ki.
És persze magát mindenki fiatalabbnak látja a tükörben.
Én azt látom -nemtől függetlenül-, hogy akik nem égették két végén a gyertyát, nem élnek egészségtelen életet, mozognak, vigyáznak, hogy ne hízzanak el, azok 35-40 évesen is jól tudnak kinézni, de Magyarországon az elhízás, a mozgásszegény életmód, a cigi, a pia, a stresz mindkét nemnél arat rendesen.
Régi iskolai társaságban látom, hogy hiába 33-36 között van mindenki, eszméletlen különbségek vannak kinézetben.
Ténlyeg úgy nézünk ki, mintha nem 3-4 év különbség lenne az emberek között, hanem 20.
Igen, van aki megjelenik 120 kilósan, lenőtt hajjal, mandnem otthoni ruházatban... Simán 10 évvel idősebbnek néz ki.
És van aki üdén, frissen, ápoltan, nem elhízva, látszik, hogy ad magára, hogy sportol, hogy egészséges.
Ebben tényleg nincs igazság, mert mindkét típus jelen van.
És igen, kb 30 éves kor az, amikor mindkét nemnél kifut, hogy a fiatalság szépít. Azok az emberek, akik addig csak faros-bögyös csajok voltak, vagy nagy maci férfiak, hirtelen 30 felett valamikor átmennek amorf nagydarabba.
Rengetegen - főleg a hosszú párkapcsolatokban- teljesen elengedik magukat, se ruhára, se hajra, se szakállra, semmire nem figyelnek. Aztán mikor egyedül maradnak, akkor csodálkoznak, hogy milyen nehéz ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!