Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért érzem azt 30-as férfikén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem azt 30-as férfiként, hogy a velem egykorú nők már az "anyám lehetne" kategória külsőre?

Figyelt kérdés
Így nem csoda, hogy szinte minden 30-as férfi a 20-as nők között keres társat. Mert egyszerűen nagyon megváltoznak rossz irányba a nők a 30-as éveikben, látványosan és gyorsan.
2020. ápr. 20. 13:46
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj a témában született kommentekkel, hogy 99%-ban nyugodtan meg lehet cserélni a nemeket, és úgy is igaz.

Mindenki elmondja, hogy az ellenkező nemben mennyi a lepukkadt ember (nyilván férfiként én is inkább azt látom, hogy a potenciális randipartnerek nagy része nagyobb, mint én, pedig nem vagyok girhes).

Mégis mindenki nyomja a saját dumáját a lepukkadt férfiakról és a lepukkadt nőkről, és észre sem veszi, hogy gyakran ő maga is abba a kategóriába tartozik, amiről beszél.

2020. ápr. 20. 15:25
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Pasik többségénél is ugyan ez van. Nagyon nagy differencia van jól karbantartott 30as és elhagyatott, lepukkadt 30as között... Nem kell itt nemek szerint differenciálni.
2020. ápr. 20. 15:31
 23/29 mikeXxX ***** válasza:
100%
Tény és való hogy rengeteg nő nem ad magára semmit sem 30 felett de azért lehet találni 30 felett is! 40f
2020. ápr. 20. 15:42
 24/29 anonim ***** válasza:
78%
Lehet, hogy van valami komplexusod, ami miatt kisfiúnak, kisgyereknek érzed magad. Előfordul.
2020. ápr. 20. 15:47
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kulonbozokepp tartjak magukat az emberek. Ha azt mondom, negyvenes nokent strandon azonos fenyviszonyok kozott husz koruli lanyok egy jo resze anyam lehetne, de aki jo alaku is, szet van menve a bore... Nem erzem ettol jobban magam, inkabb nyomaszt, hogy ok miert ilyenek. Nem lehet altalanositani.
2020. ápr. 20. 16:01
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős az érzés. Én 35-60 közti férfiaknál érzem úgy, hogy apám, vagy nagyapám lehetne. Sajnos mind mentalitásukat, de főként külsejüket tekintve.
2020. ápr. 20. 17:32
 27/29 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom, de én is ezt tapasztalom. Talán a gének, a sok buli, pia, cigi, pasizás. Franc tudja.
2020. ápr. 20. 18:39
 28/29 anonim ***** válasza:
Kérdező, ez csak még rosszabb lesz. 40-es korosztályban. A társkereső fotók alapján simán 10 évvel idősebbnek saccoltam a 41-és nők túlnyomó többségét. Döbbenetes, mennyire leharcoltak.
2020. ápr. 20. 23:02
 29/29 anonim ***** válasza:

#1-es 30-as (konkrétan 30 éves) férfiként tini lányok próbálkoznak be nálam...

Egyébként meg szinte biztos hogy 30+os vagy, szóval betalált a kérdés, ez a te bajod ;)

2020. ápr. 21. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!