Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem azt 30-as férfiként, hogy a velem egykorú nők már az "anyám lehetne" kategória külsőre?
Szerintem ez a kérdés visszavágás a lenti kérdésre, ahol a negyvenes férfiakat tatázták...
A kérdező arra sem veszi a fáradtságot, hogy válaszoljon, csak bele akart rúgni a nőkbe, mert senkinek sem kell.
Szerintem, ha egy nő igényes, akkor 30 felett se engedi el magát. Tinder alapján a kora harmincasok és huszonévesek között kb. egyforma arányban vannak azok, akik már "elhagyták" magukat. Sőt, lehet nem reprezentatív a minta, de én azt látom, hogy a mai 22-25 éves társkereső lányok között arányaiban sokkal több a kisbálna, mint a 26-32 évesek között. De (amíg nem voltak bezárva) konditeremben és több volt a 25-30 közötti csaj, mint a 20-25 közötti. Szerintem sokan olvasták valahol, hogy a nők 20-25 évesen a legvonzóbbak és abból azt a fals következtetést vonták le, hogy nyugodtan elhagyhatják magukat, mert majd az a szám a profilukon mindent elintéz helyettük.
Amúgy az is érdekes, hogy haverommal 32 évesek vagyunk és tinderen több match van a 25 alattiaktól, pedig a velünk egykorúakat sem vetjük meg. Van egy elméletem, hogy 30 felé ill. azon túl a csajoknak a "lehetőségek beszűkülésével" paradox módon az elvárásai emelkednek, holott éppen csökkennie kellene...
32F
Nem tudom milyen környezetben mozogsz, de a 30-35 év közötti barátnőim, kolléganőimről biztos nem mondanád meg a korukat, kevesebbnek néznek ki.
33N
Ez elég fura. Nekem talán 24-25 éves koromban volt először úgy igazán lehetőségem jól kinézni. Tudok mutatni képeket, a 18 éves önmagamról, simán meg lehetett volna tippelni 30-as szingli anyukának, annyira ocsmányul néztem ki. Aztán lett pénzem, stílusom, kevesebb stressz, több idő, nagyobb rendszer az életemben. Nézz meg olyan nőket, akiknek azért van rendesen keresetük és nem szültek még. Meg fogsz lepődni, hogy milyen jól néznek ki.
Csak a zöldség-gyümölcs pénz, edzeni akár kondibérlet, akár más sportfelszerelés, pénz, vitaminok pénz, jól kell keresned ahhoz is, hogy megélj de ne 12 óra munka árán éjszakázva, a vitaminok, kollagénampullák, gyógyszertári minőségű arcápolók pénz, sportolni idő és rendszeresség kell, dolgozni szintén. Szerintem sok csinos nō van 30 felett, csak általában magukkal vannak elfoglalva és az életükkel, nem kelletik magukat úton-útfélen. Nézz körül a teremben vagy magasabban képzett, magas beosztású nők környékén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!