Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire van egy közel 30 éves nő tudatában, hogy a vele egykorú férfi valószínűleg egy fiatalabbat választ inkább?
Van egy (igazából több) nőismerősöm, aki 20 éves korunkban kisemmizett. Aztán ennyi év után, most mégis jó lennék...
Most tekintsünk el a korábban történtektől, mert már csak amiatt sem adnám meg az esélyt. De egyébként nem gondol arra, hogy pl egy 23 éves mellett nem sok esélye van?
Az egy dolog, hogy aki fiatal, az tovább szép marad, de egy 30 körüli nő már sürgeti a gyereket, házasságot, elhamarkodott döntéseket hoz, én pedig még bőven ráérek megvárni, amíg egy kapcsolat megérik rá.
A kérdésem az, hogy vajon tudják-e a húszas évek végén, hogy hátrányban vannak a fiatalabbakkal szemben, vagy ez csak 30 év felett tudatosul? Mert eddig csak 30 felettiektől hallottam ezt.
Csak azért vagyok kíváncsi erre, hogy vajon lejjebb ment-e az egója azóta.
Mondd, amúgy mit tettek veled ezek a hölgyek? :)
Nekem pl. ott a csávó, aki megfenyegetett, hogy megöli magát, ha nem adok legalább egyetlen egy esélyt egy randira (21 voltam), és azt mondtam, hogy nem adok esélyt. Na, neki én vagyok a féreg, mert engem "még egy másik ember halála sem érdekel" és "nem szállok le a magas lóról egy randi erejéig sem".
Neki én vagyok a féreg. Hiába próbálna bármit is köcsögölni velem, csak körberöhögném.
Lényeg a lényeg: Nézőpont kérdése, hogy ki a féreg.
Hogy őszinte legyek, inkább egy 33 éves érett nő, mint egy 23 éves kiscsaj... A legtöbbnek akkor még fogalma sincs a világról amiben él.
Egy 30-as nő, már bőven önálló, megismerte saját magát, van kialakult világképe, önbizalma, tudja hogy mit akar és azt is, hogyan érje el azt. Nem hisztizik állandóan minden marhaságon...
Úgy hogy szerintem vagyunk páran, akik inkább a 30-as nőt választanák, pedig én is "csak" 32 vagyok.
32:
Volt amelyik kiröhögött, volt amelyik bunkón leszólt, gyakorlatilag olyan lekezelő stílusban, amivel azt akarta éreztetni, hogy én hogy merészelem azt feltételezni, hogy nála, őfelségénél, nekem esélyem lehet... ilyen több is volt.
És pedig sosem voltam bányarém, nem azért van ez, mert én annyira rossz lennék. Akik próbálkoznak nőknél, gyakorlatilag elkerülhetetlen belefutni ilyenek sokaságába. Ezeket a férfiak többsége megéli, és ugyanakkora sebeket okoz az önértékelésében, mint nekem.
Biztos a nok egy resze el van ajulva magatol, mint a hogy a ferfiak egy resze is bekepzelt f#sz. De miert kell altalanositani? Engem mindig kirohogtek fiatalon mert tulsulyos no voltam, hiaba nyomatja itt mindenki, hogy a huszeves igy meg ugy.
Aztan lefogytam, az arcom is kitisztult, semmikepp sem cserelnek a huszeves onmagammal. A csunya es kover nok ugyanugy kapjak az ivet, ne hogy azt hidd, hogy jobb volt a sorom, mint anno neked.
Azota ferjhez mentem gyerekem lettek most ujra tornazom, elvetettem a cukrot, dietazom mert alapvetoen a hizekony vagyok.
Buta emberekről lévén szó, nagy pofával azthiszik az a pár feszes évük örökké fog tartani, pedig nagyon nem.
A lelki bántalmazás is bántalmazás, ahogy a verbális bántalmazás is bántalmazás. Viselkedj tükörként, mindenkinek ami jár. Tehát aki bántalmazott azon elégtételt kell venni. Ha 10 év múlva, akkor 10 év múlva. Nem kell ezen moralizálni. Ők se moralizáltak rajta amikor fiatal férfiként dölyfös pofával levegőnek néztek, megszégyenítettek, elutasítottak, vagy épp kihasználva hogy még kékpirulás voltál kicsalták a pénzedet, a figyelmedet. Ergo kérdezd meg a vénlánytól hogy hány évet áldozott rád a fiatalságából és hányat az alfa görényekre? Majd amíg hebeg küld el de durván. Vérmérséklet szerint előtte párszor húzd meg azért.
36 csakhogy a nők közül csak a csúnya és kövér kapja az ívet, egyébként még egy átlagosnak is nyalják, addig férfiak közül a nagy részének nagyon sok sz.rt kell lenyelnie. Kivéve az a kevés, aki magasnak, jóképűnek születik gazdag szülőkkel. De ismerek ilyet, és még ő is nagyon megszívta...
Az a baj, hogy ti nők, ezt nem látjátok, nem érzitek át, mert nektek sokkal könnyebb találni olyat, aki bókolni fog.
Nekem van ilyen exem. Megpróbáltuk újra 10 év után, 28 voltam, hát nem ment, nem akartam vele lenni, egyszerűen nem bírtam. Azt mondja ő is így volt, meghíztam(52kgra), megöregedtem, meg amúgyis. Érdekes, nekem egy kis komplexusos gyökérnek tűnt, aki nem hagyott levegőhöz jutni, folyamatosan keresett és ölelgetett, azt hittem belefulladok. Na mindegy, most egy tapasztalatlan 22 évessel van 32 éves részére, a csaj nem vékonyabb nálam, de fiatalabb, amit nem felejtett el megemlíteni.
Nem érzem úgy, hogy fiatalabbra cseréltek, inkább azt érzem, hogy a béna srác összeszedett egy éretlent, mert azzal könnyebb dolga van és a lánynak alig van elvárása, “csendes kedves aranyos” személyiségtelen, még nem volt elég ideje, önbizalma kinyílni.
Egyébként egy társkeresőn 2x annyi nálam fiatalabb vagy velem egykorú ír. 26-36ig ismerkedek férfiakkal, most lettem 29.
Már nem érdekel, mennyi embernek kellek, régen érdekelt, bele tudtam volna pusztulni olyanokba, hogy valakinek a nagyobb mellek tetszenek, az enyém nem olyan. Van, akinek a dundi lányok, akiken van kapaszkodó, rajtam nem volt. Van, akinek nem tetszett a körmöm, bőröm, hajam, fogam, orrom, szemem, lábam, szakom, háziállatom, ruhám, zenei ízlésem, korom, barátaim. Mindig szívenütött, azt hittem nem vagyok elég jó nekik.. Aztán benőtt a fejem lágya és rájöttem, hogy akinek nem kellek ilyenek miatt, azok úgy gondolkoznak, hogy NEKEM nem elég jók.
Már csak azt nézem, milyenek azok az emberek, akiknek tetszem és hogy kellenek e nekem. A többi nem érdekel, amíg vannak ilyenek. Az a férfi akinek sok évvel fiatalabb csaj kell feltétlen, azt hiszi az általános értékek hozzák az érzelmeket, az a férfi olyan felfogású, akivel nem akarnék kapcsolatban lenni, nagyon nem passzolna a személyiségünk, a gondolkodásmód béli különbség annyi vitát gerjeszteni, hogy nem tudnám megszeretni, szakítanék, illetve inkább össze se jönnénk.
Kár, hogy baromira nem érdekel a bókolás, utálom, hogy a kinézetem és a p.inám miatt egyből a talpnyalóim lesznek sokan, nekem ez szánalmas. Nem hat meg, nem emelt az önbizalmamon sose.
Én mindig normális partnert és szeretetet kerestem, és a keresés során én is sok sz.art nyeltem le, de ez téged úgysem fog érdekelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!