Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire van egy közel 30 éves nő tudatában, hogy a vele egykorú férfi valószínűleg egy fiatalabbat választ inkább?
Van egy (igazából több) nőismerősöm, aki 20 éves korunkban kisemmizett. Aztán ennyi év után, most mégis jó lennék...
Most tekintsünk el a korábban történtektől, mert már csak amiatt sem adnám meg az esélyt. De egyébként nem gondol arra, hogy pl egy 23 éves mellett nem sok esélye van?
Az egy dolog, hogy aki fiatal, az tovább szép marad, de egy 30 körüli nő már sürgeti a gyereket, házasságot, elhamarkodott döntéseket hoz, én pedig még bőven ráérek megvárni, amíg egy kapcsolat megérik rá.
A kérdésem az, hogy vajon tudják-e a húszas évek végén, hogy hátrányban vannak a fiatalabbakkal szemben, vagy ez csak 30 év felett tudatosul? Mert eddig csak 30 felettiektől hallottam ezt.
Csak azért vagyok kíváncsi erre, hogy vajon lejjebb ment-e az egója azóta.
# 5 vagyok
Ha véletlenül szingli lennék egyszer, a saját korosztályomban keresgélnék, és nem hatna rám a megalázási kísérlet, maximum ennyiben érint, ennyit tudok mondani.
Párom testvérének is 2 évvel idősebb a barátnője, mindjárt 31 a csaj, a srác meg majdnem velem egy napon lesz 29. Ismerőseim körében nagyon sok 27-35 közötti pár van, általában egyidősek, vagy ilyen pár éves korkülönbségek mindenféle variációban. Kisebbségben vannak az olyanok, ahol valamelyik fél több, mint 5 évvel idősebb. Egy extrém esetet ismerek, ahol velem egy idős csajnak van 45 éves párja. Szóval én nem annyira látom, hogy ne kellenének a 30 körüli nők a velük egykorúaknak. Már amelyik igényes, szép, normális. De ha nem az, akkor fiatalabb kiadásban sem sokkal vonzóbb...
Ha a kérdés valódi:
Húzd meg párszor, aztán dobd a francba!
A válaszok alapján úgy látom, mások is írtak ki hasonló kérdéseket... nem lepődtem meg...
De én nem járok ide olvasni.
Annyira szánalmasak ezek az önigazolasok, most is te vagy leragadva a múlton itt jatszod a sertett hercegnőt. XD Szerinted nincs mas, aki ne ert volna fiatal korában valami kudar celmeny? Nőként engem is ert elutasítás, nem is egyszer, de eszembe sem jut már, nem hogy azon gondolkodok, h megbosszuljam. Lol.
En szegyelnem magam, hogy ekkor luzer vagyok, hogy meg mindig nem tudtam megemeszteni a tortenteket. Te vagy elvileg az erett férfi, akire a huszasok felneznek, akkor viselkedj is úgy légyszíves.
És ne gondold azt, hogy elhiszi itt mindenki, hogy te vagy a megtestesült ajandek a lanyoknak, amikor pitianer modon alig varod hogy visszautasitsd vagy megszivasd a nőket. :))
". nem lepődtem meg..."
Ípeersze, mert van itt egy-kettő hozzád hasonló, fotelben elméleteket gyártó hülyegyerek.
Megint az 5-ös vagyok:
Értelmes, normális életet élő nőnek amúgy 20-as évei végére inkább felmegy az önbizalma és az igényei is. A legtöbben ilyen idős korukra találják meg önmagukat, csomóan stílusosabbak, akár szebbek is, akik nem lerobbant, cigis-piás életet éltek huszonévesen. A legtöbben túl vannak pár kapcsolaton, néhány idiótán is, szóval még jobban van fogalmuk arról, hogy mit akarnak vagy épp nem akarnak egy kapcsolatban => jobban válogatnak.
Én 26 évesen kezdtem el komolyabban sportolni, egészségesen étkezem, soha nem cigiztem, korty alkoholt sem iszom, szóval a bőröm minimálisan sem ráncos, a testem meg kategóriákkal jobb, mint 20-23 évesen, stílusom is jobb, szolidan sminkelni is megtanultam. Szóval szerintem bárki megmondaná, egy 23 és egy 29 éves kori képem alapján, hogy sokkal jobban nézek most ki. És van csomó hasonló ismerősöm - de az ellentétét is sokszor látom, bevallom. Sok volt osztálytársam ráncosodik, elhízott. De férfiak is.
Mellé én is túl vagyok sz.ar kapcsolatokon, de a mostani pedig jó, és sok éve tart, szóval ha megint szingli lennék, akárhogy is mennénk szét, azt már tudom, milyen együttélni mással, és milyen az összhang, boldogság. Szóval nem adnám alább, nagyon megválogatnám, hogy kivel kötöm még egyszer össze hosszú távra az életem.
Egy szó mint száz: A tisztességesen dolgozó, igényes 30 körüli nőknél még sokkal nagyobb válogatásra és önbizalomra számíts, mint 20 körüli csikó társaiknál.
Nem kell itt magyarázkodni, felseleges. Minden napra jut egy 30-as nőket ekéző írás. Mehet ez a többi közé. 😁😁
Köszönjük!
16-os, te nem nagyon érzed át a különbséget, milyen a társkeresés nőként és férfiként. Lehet te nem tudod, de megsúgom neked, a férfiak nagy része (!) nem kevés lelki kárt szenved fiatal korban attól, ahogy a nők viselkednek vele. Aztán idővel mindenki megerősödik, ütésállóbb lesz. Ugyanakkor ha megadatik a lehetőség rá, miért ne érdemelné meg egy nő, hogy a saját bőrén is érezze azt, amit korábban okozott?
Az a baj, hogy a nők fiatalon nagyon el vannak szállva maguktól. Túlzott önértékelés. Ha ez nem lenne, akkor ez az egész téma meg sem született volna. Így viszont, ki mint vet, úgy arat.
És nem lepődök meg, hogy sokaknak vannak hasonló tapasztalatai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!