Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire van egy közel 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire van egy közel 30 éves nő tudatában, hogy a vele egykorú férfi valószínűleg egy fiatalabbat választ inkább?

Figyelt kérdés

Van egy (igazából több) nőismerősöm, aki 20 éves korunkban kisemmizett. Aztán ennyi év után, most mégis jó lennék...

Most tekintsünk el a korábban történtektől, mert már csak amiatt sem adnám meg az esélyt. De egyébként nem gondol arra, hogy pl egy 23 éves mellett nem sok esélye van?

Az egy dolog, hogy aki fiatal, az tovább szép marad, de egy 30 körüli nő már sürgeti a gyereket, házasságot, elhamarkodott döntéseket hoz, én pedig még bőven ráérek megvárni, amíg egy kapcsolat megérik rá.

A kérdésem az, hogy vajon tudják-e a húszas évek végén, hogy hátrányban vannak a fiatalabbakkal szemben, vagy ez csak 30 év felett tudatosul? Mert eddig csak 30 felettiektől hallottam ezt.

Csak azért vagyok kíváncsi erre, hogy vajon lejjebb ment-e az egója azóta.

2020. szept. 9. 11:41
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 A kérdező kommentje:

40, téged azért nem érdekel és nem hat meg, mert már olyan sokat kaptál. Ez normális, más nőknél is így van.

A férfiak ugyanígy vannak, csak a sz*rral. Egy idő után annyit kap, hogy már nem hatja meg. De addig fájdalmas tud lenni.

2020. szept. 9. 13:46
 42/63 anonim ***** válasza:
81%
Nem érted, hogy sz.rból többet kaptam? :) Csak téged az nem érdekel, az nem létezik, vagy ha mégis, akkor az én hibám volt, mert nyilván felszínes qrva voltam, megérdemeltem.
2020. szept. 9. 13:48
 43/63 anonim ***** válasza:
Ez megint egy h*eség, mert van/lenne olyan valaki, akinek az idősebb, vagy épp a 30-on túliak jönnének be, és korosztályilag is azonos/majdnem azonos lennének. Csak, hát jobb általánosítani.
2020. szept. 9. 13:50
 44/63 anonim ***** válasza:
75%

Fúú de fuszrált vagy és gyenge jellem.

Ha van jobb, akkor mit foglalkozol vele? Ja, hogy nincs...

Én 28 vagyok, önálló, anyuka, lett egy normális 33 éves párom, megvan mindenem, élem az életem és kebteld, akad nem egy nem kettő 20on éves "férfi" meg idősebb 40es, aki hajtana rám.

Nem minden pasinak a fiatal "libák" kellenek.

Edzek, jól nézek ki, átlagban 23 24nek néznek.

Nyilván te meg vagy keseredve és jó "bosszút állni".

A hasonló rinyáló, nőket hibaztatos pasikák meg ne csodálkozzanak, hogy nem kellenek senkinek, mert az élethez való hozzáállásuk is szánalmt kelt.

2020. szept. 9. 14:14
 45/63 anonim ***** válasza:
88%
30 éves nő vagyok és nem pánikolok. Aki így áll hozzá a másik nemhez az mèg gyerek...és ez pár válaszolóra is igaz nemtől függetlenül. Aki felnőtt emberként több éves sérelmeket hordoz és aztán attól érez bármiféle fölényt, hogy a másikat letapossa vagy sértettségéből adódóan képes egy ilyen témában olyan szintre menni hogy személyeskedik és trágárkodik az picit még érjen inkább. Utána majd tisztábban látja, hogy mikor és milyen szinten határoz meg minket egy életkor és mit tesz hozzá ahhoz az emberi minőséghez, amit kèpviselünk.
2020. szept. 9. 14:15
 46/63 A kérdező kommentje:

44-es, nem látom azt, hogy több okom lenne frusztráltnak lenni, mint más férfinak.

Egészen boldog időszakom van. Sikereket értem el, nagyon jó karrierem van, autót tudtam venni, ha így folytatom pár éven belül összegyűlik egy saját lakásra, teljesen nulláról, a szülők nulla hozzájárulásával. Mondhatni jobban megy a sorom, mint a hozzám hasonló korú férfiak nagy részének, sőt, még a nálam idősebbekhez képest is. Nem gyötör a szingli lét, mert tudom, hogy ha akarnék valakit csak azért hogy ne legyek egyedül, akkor lehetne. Nemcsak ez a csaj, akit említettem. Van másik is, akit tudom hogy lenne esélyem, de még őt sem találom magam mellé teljesen megfelelőnek, de mindenképpen jobb, mint ez.

Szóval mondhatni egész jól alakulnak a dolgaim, aztán jön ez a nő, és nyilván eszembe jut róla, hogy hogyan viselkedett velem régebben. És nyilván frusztrálnak is a régi sérelmek, eszembe jutnak azok az idők, amikor boldogtalan voltam. Talán azért, mert most éppen egyedül vagyok. Talán ha lenne párom, az feledtetné, ettől függetlenül ahogy mondtam, jól megvagyok így is. Megkeseredett lennék? Nem hiszem. Csak emlékszem korábbi történésekre.

2020. szept. 9. 14:47
 47/63 anonim ***** válasza:
100%

Akkor tedd szépen túl magad rajta és nőlj fel, igazán boldog, rendben lévő ember nem akar másokat szándékosan bántani. Még bosszúból sem, ahhoz is sok keserűség kell.

Engem is mint mondtam, bántottak sokan, és sok olyan van közülük, aki most más a fél karját is odaadná, ha a barátnője lehetnék + exeim közül is volt, aki nagyon undorítóan bánt velem, de sosem arra törekedtem, hogy nekik visszadjam a sok sz.art, hanem arra, hogy legyen normális társam, akivel szeretjük egymást.

2020. szept. 9. 14:51
 48/63 A kérdező kommentje:

Akkor lehet ez csak egy sajátosságom, de én imádok bosszút állni mindenkin, aki valamilyen formában megsértett, lenézett, elutasított, és beteljesültnek érzem magam, amikor megmutatom nekik, hogy éppen milyen boldog vagyok a jelenlegi barátnőmmel (ha van és tényleg boldog vagyok vele), most mennyire jól mennek a dolgaim, és nézzen magára ő hol tart azóta.

Ezzel most nem arra célzok, hogy instagramra meg facebook borítóképnek kiteszem az újonnan vett autót, mert nem az a típus vagyok. Azt általában azok teszik, akiknek a szülők tették alá, vagy csak hitelre vették. :D

2020. szept. 9. 15:03
 49/63 anonim ***** válasza:
Szerintem nem voltál még igazán boldog senkivel sem. Olyankor már nem érdekel, hogy mit éreznek azok, akik korábban megsértettek ilyen téren. Teljesen paradox. Ha tényleg egy b.arom, aki bántott, akkor úgyis kitalál valamit, amivel a fejében nullázza a sikered, tapasztalat.
2020. szept. 9. 15:10
 50/63 anonim ***** válasza:
63%
Süt az írásodból a keserűség. A kérdésedben akkor lenne igazság, ha most ott lenne melletted a 23 éves, gyönyörű barátnő, akivel boldog vagy. De nincs így, boldogtalan és frusztrált vagy, míg az a 30 éves nő simán találhat akár 30, 35, 40 éves férfit is maga mellé. Vagy szerinted csak a 25 év alatti nőknek van boldog párkapcsolata? Egy 35-38 körüli férfi, aki párkapcsolatra, családra vágyik, nem biztos, hogy a 23 éves diáklányok között fog keresgélni.
2020. szept. 9. 15:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!