Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 25 körüli lányok nektek bejön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 körüli lányok nektek bejön még a veletek egykorú férfi korosztály? 25F

Figyelt kérdés
2019. szept. 21. 22:19
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

25 körüli pasik 90%-a incel, miért jönnének be nekik?

A fiatalok vagy az idősebbek sokkal magabiztosabbak.

2019. szept. 21. 22:23
 2/8 anonim ***** válasza:
11%

Én is egyre többször azt tapasztalom, hogy a huszonéves nők a harmincas-negyvenes pasikkal szűrik össze a levet.

Mivel 22 vagyok sajnos eléggé attól tartok, hogy várnom kell még kb 10 évet ahhoz, hogy szóba álljanak velem a nők.

2019. szept. 21. 22:26
 3/8 anonim ***** válasza:
86%
Nyilván, bár a nálam fiatalabbak nem igazán.
2019. szept. 21. 22:33
 4/8 anonim ***** válasza:
74%

Nyilván nem kérem el senki anyakönyvi kivonatát, mikor megismerem. Nincs előnyben nálam senki csak azèrt, mert ennyi vagy annyi éves.

Vonzó egy felnőtt, érett fèrfi, aki tudja, hogy mit mondjon, hogy viselkedjen...stb. viszont tuti, hogy le tudna venni a lábamról egy velem egykorú is, ha akarna

24L

2019. szept. 21. 22:47
 5/8 anonim ***** válasza:
85%
Igen, általában korosztalyukon belül ismerkednek a nők.
2019. szept. 21. 23:01
 6/8 anonim ***** válasza:
85%

Persze, ebben a korosztályban ismerkedem.

Mint minden korosztályban, itt is vannak remek srácok.

23/L

2019. szept. 21. 23:07
 7/8 anonim ***** válasza:
80%

Eddig csak az idősebb férfiak érdekeltek.

Kritérium volt,hogy 5-10 évvel idősebb legyen és ne legyen szőke,kék szemű,erre jött Ő a 24 évével a szőke hajával és a csoda szép kék szemével,nem is tudom mivel fogott meg,de azóta se tudom kiverni a fejemből. Sokan mondták,hogy soha ne mondjam,hog soha,én mindig hisztiztem,hogy értsétek már meg,hogy hű leszek az elveimhez és nem kell ilyen férfi....és tessék :D

26/L

2019. szept. 22. 00:26
 8/8 anonim ***** válasza:
31%

Ez a 25 pont egy nagy vízválasztó. (A másik a 35.) Itt derül ki, hogy ki az, akiből lesz valami, előrébb lépett egyet az életben, és érdemes vele hosszú távra tervezni.

Akikkel nem ismerkedik a saját orosztálya, az az ellenkezője. Sokadik éve "tanul", mert addig se kell dolgozni, önállótlan, csak a buli érdekli, és életcélja, hogy úgy váltogassa a nőket, mint az alsót. Függetlenül attól, hogy tesz-e azért egyáltalán, hogy vonzó legyen.

Ki még azt se, az a legalja. Azt meghagyom a tudatlan tiniknek, meg a fiatalodni vágyó 40-es feleségeknek.

2019. szept. 22. 06:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!