Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai fiatalabb korosztály...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai fiatalabb korosztály jelentős része miért nem vágyik családra?

Figyelt kérdés
2019. szept. 8. 20:24
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
0%
Te hány éves vagy?
2019. szept. 8. 20:25
 2/31 anonim ***** válasza:
66%
Nem hiszem, hogy ez így lenne. Én például vágyom rá, mindig is vágytam, mert soha nem volt. Ezzel nem csak így, hanem több ismerősöm is, bár nekik volt normális.
2019. szept. 8. 20:25
 3/31 anonim ***** válasza:
66%
Terjesszed a kormánypropagandát máshol! Nem te döntöd el hogy a nők szülnek-e és nem kérheted számon őket azért mert nem akarnak családot!
2019. szept. 8. 20:39
 4/31 anonim ***** válasza:
58%
En 24 éves vagyok, es vágyom
2019. szept. 8. 20:39
 5/31 anonim ***** válasza:
80%
Mert minek? Gyerekkel annyi nyűg van. Szivas.
2019. szept. 8. 20:49
 6/31 anonim ***** válasza:
70%

Én a jövőben szeretnék majd családot alapítani, csak éppen nem Magyarországon, és a megfelelő partnerrel.

19/L

2019. szept. 8. 20:50
 7/31 anonim ***** válasza:
87%

Én nem szeretnék gyereket, mert kevesebb, mint fél évszázad múlva valószínűleg kihal az emberiség (de ha ilyen ütemben haladunk, hamarabb). Miért akarnék ilyen jövőt önként és dalolva adni egy olyan embernek aki még sem született?

Másrészt így is túlnépesedett a bolygó, egész egyszerűen nincs szükség több emberre, sőt.

2019. szept. 8. 20:56
 8/31 A kérdező kommentje:

Felbukkant egy feminista is. Ne aggódj, igazából senki sem kényszeríthetnek arra, hogy szüljön. Viszont miért vagy ennyire frusztrált? Mi az oka, amiért így kijött a feminizmusod? Milyen gyűlöletből táplálkozik?

A bolygó túlnépesedett ez igaz, de akkor az a megoldás, hogy a mi kultúránk leépíti önmagát, hogy megmentsük a bolygót, míg más kultúrák tovább növekednek? Meg fog menekülni a bolygó így?

2019. szept. 8. 21:52
 9/31 anonim ***** válasza:
35%
33 vagyok ,sok haverom 28-35közti. Én szeretnék gyereket. De haverjaim nem látnak reális lehetőséget anyagilag,hogy felneveljék. Nők féltik az alakukat. Nem bíznak az örökhűségben=0 kapcsolati problémákat se tudják megoldani...gyerekkel meg több a probléma.
2019. szept. 8. 22:21
 10/31 anonim ***** válasza:
55%

"

Felbukkant egy feminista is. Ne aggódj, igazából senki sem kényszeríthetnek arra, hogy szüljön. Viszont miért vagy ennyire frusztrált? Mi az oka, amiért így kijött a feminizmusod? Milyen gyűlöletből táplálkozik?

A bolygó túlnépesedett ez igaz, de akkor az a megoldás, hogy a mi kultúránk leépíti önmagát, hogy megmentsük a bolygót, míg más kultúrák tovább növekednek? Meg fog menekülni a bolygó így?"

Milyen kár hogy a kérdező válaszát nem lehet lepontozni! Olyan nullát kapnál hogy na

2019. szept. 8. 22:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!