Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az, hogy 2 gyermekes nőként gyermektelen párt keresek társnak? Miért kell ezért beszólni? Miért nem lehet egyszerűen csak figyelmen kívül hagyni az adatlapot?
Csakis azért,mert nem tűnsz egy szeretetteljes,odaadó nőnek.Azt a látszatot adod,hogy még a saját gyerekeid is terhesek,és nem akarsz rajtuk kívül akár csak egy plusz "koloncot" is a nyakadba venni.
Az hogy emiatt még írnak is,az csak azért lehet,mert próbálnak.észhez téríteni.
Te se akarod maset nevelni, akkor miert varod mastol, hogy a tiedet nevelje??? Komolyan mondom az eszem megall, hogy milyen nok vannak.
A 2 gyerek az NAGY gond, ott van az apjuk is, akit nem lehet figyelmen kivul hagyni, a gyerekek kore kell tervezni mindent, es a pasas mindig masodik lesz, a gyerekek utan.
Miert lepodsz meg, hogy a gyermektelen ferfiak nagy tobbsege nem akarja maset nevelni?
Nem azon lepődőm meg, hogy nem akarják, hanem azon, hogy miért kell írni csak azért, hogy beszóljanak.
Nem terhesek a saját gyerekeim számomra, de volt hogy 3 nem sajátot is neveltem és folyamatosan megkaptam tőlük, ha kértem valamit pl. pakoljanak rendet a szobájukban, hogy nem vagy az anyám.... A volt férjem persze melléjük állt, hogy csináljam én meg, ne ba.....sam őket. A saját gyerekem megcsinálta kérésre.
Akikne van azok rossz szemmel fognak rádnézni emiatt.Akiknek pedig nincs,azok ámulnak,hogy mégis miből gondolod,hogy ha Te nem akarsz más gyerekével foglalkozni,akkor majd egy egyedülálló akar a Tiéddel.
Akik írnak,azokat felbőszíted ennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!