Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért baj az, hogy 2 gyermekes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az, hogy 2 gyermekes nőként gyermektelen párt keresek társnak? Miért kell ezért beszólni? Miért nem lehet egyszerűen csak figyelmen kívül hagyni az adatlapot?

Figyelt kérdés
Regisztrálva vagyok egy társkereső oldalon, ahol be lehetett jelölni, hogy a leendő páromnak legyen-e gyereke és beírtam, hogy ne. Erre kapom az íveket, hogy hogy képzelem.... Azt sem értem, hogy ezért miért veszi valaki a fáradtságot, hogy ezt megírja levélben. A volt férjemnek 3 gyereke is volt az előző házasságából, akiket ő nevelt, így van benne tapasztalatom, hogy miért szeretnék inkább gyermektelen párt. Ja és 35 feletti korosztályról van szó.

2019. júl. 13. 10:12
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
18%

"Nagy Szexpiaci Diagram alapján..."

Drárgaság, annak semmi köze a valósághoz. Majd rájössz magad is.

2019. júl. 13. 12:14
 22/26 A kérdező kommentje:
Nagy szexpiaci diagramm.... Az ilyen sablonok és statisztikák nem nagyon szoktak érdekelni, nem azok szerint élek. Most kezdett levelezni velem egy olyan 45 éves férfi, akinek már nagykorú a gyereke és önálló háztartásban lakik. Ez például nem akadály, így meglátjuk mi lesz.
2019. júl. 13. 13:11
 23/26 Rockarc ***** válasza:
69%

Kerdezo. Nyugodtan tiltsd le az ilyeneket, elfogyni nem fognak, de legalabb nem irnak tobbet. A noi tarskereses javareszt a tiltasokbol all.

A gyermektelen ferfi kereses viszont rossz otlet. Az eletben nem fogja tudni, hogyan kell banni egy gyerekkel, akkora ugras lenne neki az eleteben, hogy keptelen lenne felvenni a fonalat. De ertem, hogy miert vannak fenntartasaid ezzel kapcsolatban. A mozaikcsaladok is szoktak mukodni az esetek jelentos reszeben, majd gondold at, ha nagyon nem jon ossze semmi. Viszont az egy jo megoldas lehet, amit az utolsoban irtal.

43F

2019. júl. 13. 13:35
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, szerintem itt az a probléma, hogy a korábbi rossz tapasztalataidból indulsz ki és vetíted rá minden olyan férfira, aki csak halványan is emlékeztet az exedre.

Én is kaptam már meg nőként ismerkedés során férfitól, hogy az exének a gyereke ilyen meg olyan volt, és biztos az enyém is olyan... hát most kezdjem el győzködni, hogy nem?! Fenéket. Ha ő az előítéleteihez ragaszkodik, akkor tegye, nincs dolgunk egymással.

Viszont hidd el, mással meg másfajta problémák lehetnek...

2019. júl. 13. 17:07
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ezzel baj, mindenkinek van igénye, elvárása,elképzelése, a Tiéd ez.

Én egy gyerekkel maradtam egyedül, közel 40 évesen. Hozzád hasonlóan nem szerettem volna olyan pasival megismerkedni akinek gyereke van. És sikerült, nem is kellett keresnem, a közelemben volt.Egyedülálló, és bár volt hosszabb kapcsolata, de nincs gyereke, negyvenesként már nem is szeretett volna.

Nem költöztünk össze, de ez kb a különlakásra és az anyagiakra vonatkozik, egyébként mindenben számíthatunk egymásra.Jól működik a kapcsolatunk, a gyerekemmel is jól kijönnek.

Kérdező, azon nem tudsz változtatni,hogy negatív kritikák ne érjenek emiatt, de azon igen,hogy kitartasz az elképzelésed mellett.

Akit a helyedben keresnék: 40-es pasi,akinek már nagyobb gyereke van. Olyan, akiről írtál is.

2019. júl. 13. 20:08
 26/26 Kornikus00 ***** válasza:
Ne haragudj valahol jogos hogy leszólnak. De a kívánságod is jogos, jogodvan hogy ilyen pasit válassz! De 2 gyerek nem kis felelőség, és gondolom akik leszólnak, nem hogy független csajt nem kapnak, hanem családos se jut, szóval, kicsit provokatívnak, érzik az adatlapod. Szerintem ezért.
2020. ápr. 8. 23:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!