Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért baj az, hogy 2 gyermekes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az, hogy 2 gyermekes nőként gyermektelen párt keresek társnak? Miért kell ezért beszólni? Miért nem lehet egyszerűen csak figyelmen kívül hagyni az adatlapot?

Figyelt kérdés
Regisztrálva vagyok egy társkereső oldalon, ahol be lehetett jelölni, hogy a leendő páromnak legyen-e gyereke és beírtam, hogy ne. Erre kapom az íveket, hogy hogy képzelem.... Azt sem értem, hogy ezért miért veszi valaki a fáradtságot, hogy ezt megírja levélben. A volt férjemnek 3 gyereke is volt az előző házasságából, akiket ő nevelt, így van benne tapasztalatom, hogy miért szeretnék inkább gyermektelen párt. Ja és 35 feletti korosztályról van szó.

2019. júl. 13. 10:12
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jogod van azt elvárni, amit akarsz. Aztán majd meglátod, hogy találsz-e ilyen párt. Azokkal meg nem kell foglalkozni, akikben annyi rosszindulat van, hogy képesek még rád is írni, csak hogy kioktassanak. Felnőtt ember vagy, majd pont ők fogják megszabni, hogy hogy élj.
2019. júl. 13. 10:41
 12/26 anonim ***** válasza:
75%
Ha megmagyaráznád az adatlapodon,hogy miért szeretnél gyermektelen párt,akkor talán nem a gonosz nő személyében tűnnél fel csak.
2019. júl. 13. 10:47
 13/26 A kérdező kommentje:
12-es, szerintem elég bő az adatlapom és benne van a válasz is.
2019. júl. 13. 10:49
 14/26 anonim ***** válasza:
69%

Úgy beszélsz mintha a gyerekes elvállt férfiak nagy többsége maga nevelné a gyerekét. Valóságban legjobb esetben is heti 1-2 alkalommal látogatja õket, szóval neked semmi közöd nem lenne a gyerekeihez, nem neked kéne nevelni.

Amúgy nekem nincsenek gyerekeim és nekem se kéne olyan nõ akinek már vannak, szóval megértelek, de könyörgöm ha nekem lennének nem szabnám ki h másnak viszont ne legyen...

2019. júl. 13. 10:56
 15/26 anonim ***** válasza:
52%
Akkora nyomorekok akik a súllyal jönnek. Olyan gonosz emberek vannak. Mennyetek a ....ba.:)
2019. júl. 13. 10:59
 16/26 A kérdező kommentje:

A volt férjem maga nevelte a saját 3 gyerekét...

Volt randim olyan 40-es férfival, mert erősködött, aki csak 2 hetente vitte magához a gyerekét elváltként. De már az első randin kibukott, hogy a gyereke irányítja 2 hetente hétvégén olyan szinten, hogy azt a nem saját gyerekekkel történő együttélési tapasztalataim alapján nem tudnám a saját 2 gyerekem mellett bevállalni. Így került bele az adatlapomba, hogy ettől a ténytől semmiképp nem tudok eltekinteni.

2019. júl. 13. 11:27
 17/26 anonim ***** válasza:
75%

Te nem akarsz gyerekes apukát , az egyedüli ferfiak sem akarnak kétgyerekes anyukát!

Nehéz lesz partnert találnod!

2019. júl. 13. 11:44
 18/26 anonim ***** válasza:
84%

Mert bántják, hogy ez miatt nem próbálkozhatnak nálad és a tudtodra szeretnék adni nem tetszésüket. Egy dolog van, hamár ők nem, hagyd te figyelmen kívül. :)

Mellesleg öszintén szólva nekem se tetszene ez a fajta kizárás, de megérteném..

2019. júl. 13. 11:47
 19/26 anonim ***** válasza:
67%
A Nagy Szexpiaci Diagram alapján neked már bárkivel be kéne érned, aki nagy kegyesen rád ír. Erre te válogatsz! Ez olyan szinten szembe megy mindennel, amit a gyakorin és redpillen olvastak, hogy nem tudják másképp feldolgozni.
2019. júl. 13. 11:58
 20/26 anonim ***** válasza:
38%
Ne foglalkozz velük. Éppen elég büntetés nekik, hogy önmagukkal kell együttélniük.
2019. júl. 13. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!