Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az, hogy 2 gyermekes nőként gyermektelen párt keresek társnak? Miért kell ezért beszólni? Miért nem lehet egyszerűen csak figyelmen kívül hagyni az adatlapot?
Úgy beszélsz mintha a gyerekes elvállt férfiak nagy többsége maga nevelné a gyerekét. Valóságban legjobb esetben is heti 1-2 alkalommal látogatja õket, szóval neked semmi közöd nem lenne a gyerekeihez, nem neked kéne nevelni.
Amúgy nekem nincsenek gyerekeim és nekem se kéne olyan nõ akinek már vannak, szóval megértelek, de könyörgöm ha nekem lennének nem szabnám ki h másnak viszont ne legyen...
A volt férjem maga nevelte a saját 3 gyerekét...
Volt randim olyan 40-es férfival, mert erősködött, aki csak 2 hetente vitte magához a gyerekét elváltként. De már az első randin kibukott, hogy a gyereke irányítja 2 hetente hétvégén olyan szinten, hogy azt a nem saját gyerekekkel történő együttélési tapasztalataim alapján nem tudnám a saját 2 gyerekem mellett bevállalni. Így került bele az adatlapomba, hogy ettől a ténytől semmiképp nem tudok eltekinteni.
Te nem akarsz gyerekes apukát , az egyedüli ferfiak sem akarnak kétgyerekes anyukát!
Nehéz lesz partnert találnod!
Mert bántják, hogy ez miatt nem próbálkozhatnak nálad és a tudtodra szeretnék adni nem tetszésüket. Egy dolog van, hamár ők nem, hagyd te figyelmen kívül. :)
Mellesleg öszintén szólva nekem se tetszene ez a fajta kizárás, de megérteném..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!