Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai fiatalabb korosztály...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai fiatalabb korosztály jelentős része miért nem vágyik családra?

Figyelt kérdés
2019. szept. 8. 20:24
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Miért kellene lepontozni?
2019. szept. 8. 22:31
 12/31 anonim ***** válasza:
90%

Mert ez ALKALMASSÁG kérdése, és az emberek 90%-a nem alkalmas gyereknevelésre. Elég csak elmenni a boltba és megnézni a drága anyukákat, hogy hogy beszélnek, hogy viselkednek a gyerekeikkel, mennyire nulla érzékük és türelmük van hozzá. Egyszerűen csak nem alkalmasak rá de nem tudják belátni. Felelőtlenül vállalnak gyereket és csak addig van meg nekik a gyereknevelés, hogy milyen cukik a kisbabák. De a nevelés, az elmagyarázás már nem megy, az éjszakázást 3 nap után nem bírják, ha a gyerek rossz elintézik 2 pofonnal meg némi kiabálással. Pont ma voltam bevásárolni, ez úgy nagyjából belerakta az utolsó szöget a gyerekvállalásom koporsójába. Végignéztem legalább 15 családot, egyetlen egyet sem láttam ahol tudtak volna bánni a gyerekkel. Látszott, hogy hiába kb semmit nem csinál a gyerek de az összes fszuk kivan vele. Ha a gyerek hisztizett ahelyett, hogy szépen megnyugtatták volna és elmagyarázták volna neki, hogy mi a helyzet azonnal ment az ordítás és verés. 2 anyuka hatalmas csattanós pofonnal nyugtázta, hogy a gyerek földhöz vágta magát.

Most ilyen alkalmatlan állatok közé szüljek gyereket? Én hiába tudom normálisan nevelni ha nap mint nap ilyen semmirevaló szerencsétlenek közé kell vinni.

Azt szokták mondani, hogy aki nem akar gyereket az önző, de azt sokkal nagyobb önzőségnek gondolom, ha valaki úgy vállal gyereket, hogy nem alkalmas rá csak mert a gyerek az kell. Egyszerűen mintha bele sem tudnának gondolni, hogy azt az "aranyos kisbabát" 18 évig nevelni kell minden egyes nap. Feladva nagyjából minden saját célodat meg az életed. Aztán amikor szembesülnek ezzel akkor kitöltik a gyereken és rohadtul utálják az egészet, az életük elrontóját látják a gyerekben. Hiába próbálják álcázni, hogy jajj nekik a gyerek a minden meg az életük értelme, teljesen egyértelmű az igazság abból, ahogy bánnak vele. A szülők nagy része mérgező szülő aki egy életre megsebzi a gyerekét lelkileg.

A mostani generáció már képes ezt belátni és kicsit mögélátni annak, hogy mit is jelent a gyereknevelés. Minden eszközük megvan hozzá, hogy megismerjék önmagukat és rájöjjenek, hogy nem alkalmasak szülőnek vagy más életcéljaik vannak amik összeegyeztethetetlenek a gyerekvállalással. Én ennek csak örülök.

2019. szept. 8. 22:50
 13/31 anonim ***** válasza:
93%

Én nem vágyom.

Nem kívánom senkinek a természetem, elég ha a párom elviseli. Idegesítenek a gyerekek és sose akarnám, hogy a saját gyerekem azt érezze, hogy a terhemre van(tapasztalat)

2019. szept. 8. 22:55
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

Én még magammal se nagyon tudom, mit kezdjek a következő 10 évben, hát még ebbe beleerőltetni a családot.

Őszintén szólva, bármilyen hülyén hangzik is, én nem akarok életet létrehozni, mikor az életet többnyire csak szívásnak érzem. De nem vagyok elvakult antinatalista, aki őszintén élvezni tudja, az vállalja a gyerekeket, hiszen át tudják adni azt a mentalitást.

2019. szept. 8. 23:11
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretem a gyerekeket és nem is szeretnék.
2019. szept. 8. 23:31
 16/31 A kérdező kommentje:

A 12-es válaszolónak.

Akkor az elmúlt pár ezer évnek az volt az értelme, hogy az ember rájöjjön, hogy nem is kell tovább szaporodnia, és akkor most hagyjuk abba? Mindenki élje ki magát, az utolsó pedig kapcsolja le a villanyt?

2019. szept. 8. 23:48
 17/31 anonim ***** válasza:
90%

#16: dugig a Föld, te idióta.

[link]

2019. szept. 9. 00:11
 18/31 A kérdező kommentje:

A 17-es hozzászólónak, és amúgy akárkinek egy kis olvasni való. Azért nem árt vele tisztában lenni, hogy előbb utóbb megáll a föld összlakosságának a növekedése, de az egyes kultúrák részaránya megváltozik majd, illetve már nagyon sokat változott.

[link]

2019. szept. 9. 00:19
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

1) Nevetséges kezdő fizuk

2) nincsenek munkásszállók, mint a gengszterváltás előtt

3) egyre több embert semmiznek ki válás után

4) rohadt sok a diszfunkcionális,egyáltalán nem működő család, ahol a felek kommunikálni se tudnak egymással normálisan és emiatt elrettennek a család alapítástól úgy, ahogy van az egész

5) az előző miatt az emberek bő 90%-a nem tanul meg normálisan együtt élni mással, mert egyáltalán mintát se lát rá és sok emberben nincs annyi találékonyság, hogy ezt autodidakta módon elsajátítsa, ha már pszichológusra nem futja. Na meg fel se ismerik, hogy magukat is kéne fejleszteni.

2019. szept. 9. 02:31
 20/31 anonim ***** válasza:
24%

"rohadt sok a diszfunkcionális,egyáltalán nem működő család, ahol a felek kommunikálni se tudnak egymással normálisan"

Ebben nincs változás: a családok elsöprő hányadára ez az összes elmúlt korban is ugyanígy igaz volt.

2019. szept. 9. 04:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!