Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netes társkereséskor a személyes találkozó előtt kb. egy hétig nem beszélünk neten. Ez rendben van így? Harminc feletti korosztály.
Első körben én a következő a lentebb olvasható témában látok nagy problémát, de kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Netes ismerkedés után találkozni fogunk, viszont különböző munkák, teendők (harminc feletti korosztály) miatt sem én, sem a másik fél nem ér rá most egy hétig találkozni. Ezzel nincs is gond.
Ami érdekel, hogy mit gondoltok arról, hogy ebben az egy hétben még beszélgetni sem fogunk, sem neten - írásban, sem telefonon.
Ez így rendben van? Nem hal meg ez alatt az egymás iránti érdeklődés a tali előtt?
Egyetértek veletek.
Már-már úgy gondolom, hogy a kitűzött találkozónak nem sok értelme van.
Vannak olyan emberek akik nem élnek, vagy nagyon minimális a virtuális jelenlétük.
Nekem volt olyan hölgy (30 közepe) aki munkahelyéről meg otthonról is e-mailben kontaktolt. Egyik levélváltásunk alkalmával elkértem a mobilszámát és elhívtam talira. :)
Nagyon régi iphoneja volt, amin nem volt előfizetése és nem akart vele vacakolni.
Az exemre társkeresőn írtam rá, megadtam az e-mail címem és ott válaszolt a megkeresésemre. Emaileztünk egy hétig aktívan és a többi már történelem. :) Ő is nagyon zárkózott személyiség volt, maximum munkaidőben kapcsolta be 10 percekre a mobilján az adatkapcsolatot. Amikor meg hazament, akkor a házi teendők miatt (nagy ház, állatokat tartottak) maximum este kapcsolta vissza, hogy tudjunk beszélgetni, ha távol voltunk egymástól. :)
Szóval vannak ilyen emberek is, de persze azért egy röpke hívás erejéig beleférhet, ha érdekled a másikat. :)
40F
Nem feltétlenül negatív dologra kell gondolni...
Egy idő után én is kifogyok a szóból, és csak a személyes találkozás lendít tovább. Ez nem azért van mert nem érdekel a hölgy!
Kicsit odébb vagyok még a harminctól de ha nincs kölcsönös érdeklődés én le szoktam mondani a randit, hogy úgy látom ez igencsak egyoldalú és kár lenne erőltetni, illetve egymás idejét vesztegetni. Ha nincs kommunikáció nekem nincs találkozó sem.
Férfi vélemény... 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!