Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van nagyon kevés 15-17 éves lány, aki vele egykorú fiúval szeretne párkapcsolatok?
Úgy vettem észre, hogy sajnálatos módon a 15-17 éves lányok többségbe figyelembe se veszi a vele egykorú fiúkat, és csak 17-18+ fiúknak ad esélyt. (Mielőtt letámadnátok, hogy nem igaz: Tisztelet a kivételnek!)
Miért van ez?
Nem kérek olyan indoklást, hogy a lányok szellemileg hamarabb érnek, mert ennek 0 az igazságértéke. A lányok és a fiúk között is vannak bizonyos korosztályon belül érettebbek és éretlenebbek, de egyik nem se érettebb a másiknál.
egy idősebb férfi jobban értékel egy nőt. több a tapasztalata minden téren, ami azért tud hátrány is lenni :D (és itt nem csak a szexre gondoltam, hanem élet tapasztalatra is)
jobban megbecsüli az idősebb férfi azt ha fiatal csaja van :D
és ahogy írták is a fiatal fiúknak az számít hogy jó melle jó segge legyen a csajnak és rá se néznek egy ducibb és nem túl szép lányra... mert hát fiatalok persze hogy a jó csajok kellenek nekik.
"Azert mert pl a ducikra nem nez ra egy 16 eves fiu.."
"és ahogy írták is a fiatal fiúknak az számít hogy jó melle jó segge legyen a csajnak és rá se néznek egy ducibb és nem túl szép lányra..."
1. Ahogy észrevettem, általában az idősebb férfiak is a jó seggű és jó mellű fiatal lányokat keresik. Persze, van kivétel, de a fiatal fiúknál is van, aki nem csak ezt nézi.
2. Rengeteg olyan lány is az idősebbek között keresgél, akik fiatalabbaknak is tetszenének/tetszenek.
Ebben a kérdésben megfogalmazódott a mai fiatalkor egyik legnagyobb hibája...
És a lányoktól kérdezem...
-16 évesen azért kell 18+ pasi, mert jobb az ágyban és hasonlókban?! Ezek szerint csak a szexre mentek? És még mi vagyunk a félrekúrók (Y)
-A fiatal fiúknak az számít hogy jó melle jó segge legyen a csajnak és rá se néznek egy ducibb és nem túl szép lányra.... Mert a lányok nagyon ránéznek arra a fiúra, akinek az arca nem szép, meg 15 évesen 90 kiló, igaz? :)
Többet nem írok, nem akarom, hogy a 14-17 éves lánykák elkezdjenek "oltogatni", hogyhát naaaaa, meg kikérem magamnaaak... Nyugodtan tartsátok meg magatoknak a véleményeteket, engem nem érdekel, ha meg mégis elkezdesz szitkozódni, akkor meg rajzoljon körbe téged a helyszínelő...
Saját vélemény, elégedetlen lányok jöhetnek ugatni privibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!