Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, fiúk. Ti is várjátok azt a időt, mikor a veletek egykorú nők már kiöregednek, ti pedig akkor lesztek a legsikeresebbek a nőknél?
Figyelt kérdés
2015. okt. 8. 11:41
1/47 anonim válasza:
Na, hány évesnek kell lenni, mesélj. Hadd tudjam, mennyire számítok öregnek egyesek szerint... :-)
2/47 A kérdező kommentje:
Úgy 40 körül már öregednek ki a nők szépen.
2015. okt. 8. 11:46
3/47 anonim válasza:
miért várnám?
meg am is...mi a faxnak várjak én ilyenekre?
van barátnőm, egyidősek vagyunk és ha ő kiöregedik akkor azt valószínűleg mellettem fogja...szóval ez miért is jó nekem? más nőkkel meg miért foglalkozzak? pl barátok meg ismerősök öregedését élvezzem???
valahogy nem látom ennek az előnyét...
22F
4/47 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam,hogy fordúl a kocka.
2015. okt. 8. 12:03
5/47 anonim válasza:
Hát, egyéni kérdés, van, aki még később is toppon van mindenféle művi beavatkozás nélkül. :-)
7/47 anonim válasza:
miért kéne forduljon???
nekem eddig is voltak lehetőségeim lányoknál nem vagyok besavanyodott nő gyűlölő...
40 évesen sem akarom, hogy ennél nagyobb sikerem legyen...
22F
8/47 anonim válasza:
Tudod, kérdező, ha csak annyi energiám lesz annyi idősen, mint a Rocknagyinak, én elégedett leszek. :-)
9/47 anonim válasza:
Tudod, ebben csak az a gaz, h egy no is nezhet ki 50 evesen jol, es nagyon sok 50 koruli no ismerosomnek 30-as pasija van...es tudod, miert??? A pasik libidoja a korral esik. Szoval, lehet, h Te edesapam, 40 evesen jol fogsz kinezni, es lehet, h sikeres is leszel a fiatalabb noknel mondjuk az elso szexig, amig ki nem derul, h mennyire esett a teljsitokepesseged, de ha nem teljsitesz szexualisan, akkor elashatod magad :D
10/47 anonim válasza:
A pasik is kiöregednek 40 után. Kinek kell egy tata?? Max pár agyhalott,apakomplexusos pi.csának....szóval érted. Nem ugrálják körbe a 40-50-60 éves palikat a jobbnál jobb husik, csak azért, mert ők akkor a legszexisebbek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!