Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, fiúk. Ti is várjátok azt a időt, mikor a veletek egykorú nők már kiöregednek, ti pedig akkor lesztek a legsikeresebbek a nőknél?
Nem tudom amúgy miből gondolod h a nők x évesen már nem kellenek, ellenben a férfiak igen..én úgy látom h általában mindenki a magakorú társra vágyik, persze a szerelem változtathat ezen felfogáson, meg hát a szabadosság ..
Most jutott eszembe amikor láttam a kiírásod h vajon lemerjem-e írni ezt az aktuális storyt, mert nem akarom h bárki magára ismerjen, de megkockáztatom h meglátják csak az okulás végett..szóval a szüleim lakótömbjében 3 hónapja a "lakó rádió" pletykálta h az egyik ötvenes-hatvanas pár válik mert a nőnek 20 évvel fiatalabb barátja van..őszintén nem hittem el mert (gonosz leszek nem szoktam ilyeneket írni)annyira kemény és főként csúnya nőről van szó h gyerekként féltem tőle, szó szerint boszorkánynak hívják a háta mögött és nem csak a természete miatt..szóval nem a jól tartott hatvanas kategóriája..na az asszony elköltözött a férje kikészült, szó szerint idegösszeomlása volt, egyszerűen nem tudta feldolgozni h elhagyták..ne tudd meg h fáj egy férfinak is ha fiatalabbra, életerősebbre cserélik, ráadásul egy kimondottan túlsúlyos betegeskedő(szívproblémák) férfiről van szó..azóta az új hír, tegnap hallottam h a férfi a lányához költözött külföldre,jól van pesztrálja az unokákat és boldog(hál' istennek),válás csak folyamatban az anyagiak miatt, a nő ideges mert árulná a lakást ,a párja is árulja a lakását h vegyenek egy új közöset..
Ez minden téren borzalmas és lesújtó történet..
40:
Ejnye, rossz tapasztalatok a gonosz férfiakról? Megkaptad már az egonövelő privátokat, hogy milyen keményen megmondtad a frankót?:-))
Nem tudom, a környezetemben a 40+-os pároknál (szüleim, és a baráti társaságuk) jellemzően a nők néznek ki jól, korukhoz képest vékonyak, igényes, ápolt a hajuk, enyhén sminkelik magukat, tök jól öltözködnek, és pl. anyám is egy jó 10 évet letagadhatna, sokszor nehezen hiszik el, hogy van egy majdnem 20 éves lánya. A férjek többsége (apám is ilyen) pedig pocakos, és kopaszodik. :D Nem hinném, hogy a mi korosztályunknál ez máshogy lenne 20-25 év múlva.
19/L
Utolsó vagyok, most végigolvastam a kommentjeidet.. Te is a Zokogó Testvériség tagja vagy, nem igaz? :D
Amúgy amit a 40-es írt, az az elsőtől az utolsó szóig igaz. Semmiben nincsenek veletek szemben fölényben a nők, az meg, hogy nem találtok párt, nem a nők hibája, ti vagytok nyomorékok.
Válogasd meg a szavaidat,kislány.:)
Egy szóval sem mondtam,hogy nekem nem jut pi.a.
#42 Nem tagadom, eltaláltad! Bizony, tényleg rengeteg rossz élményem van olyan férfiakkal kapcsolatban, akiktől hallgatnom kell ezt a sok nyafogást...
"Egyes-egyedül nekem rossz, a másik nem bezzeg kiváltságos helyzetben van.. bla bla"
Ugh az ember életkedve is elmegy...
Amúgy határozott elvem, hogy csak akkor kezdek el p*csogni a női nem hátrányairól, ha egy férfit látok arról nyafogni, hogy nőnek lenni milyen tökéletes lehet.
2015 van, műttesd át magad, ha annyira cserélni akarsz.
Mondjuk korrigálnálak annyiban, hogy nekem nem a férfi nemmel van bajom, hanem az ilyen nyámnyila emberekkel, akik a saját nyomoruk miatt elégtételt éreznek, ha más szenved. Szóval ha ebben a közegben látod, hogy a "férfi" szót használom, akkor a ti fajtátokra értettem..
Az egom meg magától is jól van, de értékelem az aggódát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!